CoviGun

CoviGun

Tijdelijk uitverkocht

✓ Gratis verzending

Aanbiedingsprijs € 249,01 incl. btw € 205,79 excl. btw
 

COVIGUN virus bestrijder

De COVIGUN is een in België ontwikkelde automatische vernevelaar om virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers te bestrijden. 

Bespaar tijd en ontsmet de omgeving snel en doeltreffend met de COVIGUN. Het verwijdert niet enkel het Corona virus maar ook andere virussen en doodt bacteriën tot in de kleine hoekjes. 

Ongeacht welke branche, of het nu gaat om bijv. een sportschool, kapsalon, medische centra, taxibedrijf, horeca enz., is het in nagenoeg elk land al dan niet wettelijk, verplicht om alle oppervlakten grondig te desinfecteren na bezoek van een klant.

Snel en effectief desfinfecteren

Het desinfecteren van oppervlakken is een tijdrovende, lastige en vermoeiende taak, vooral als je het met behulp van traditionele methoden zoals met een sprayfles en/of een (papieren) doekje moet doen.

Virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers zitten in kleine hoekjes en kieren. Eenvoudig sproeien en met een doekje afnemen is dan geen effectieve manier van desinfecteren. Het gebruik van borstels of doekjes verspreiden het virus juist en kunnen bovendien niet opnieuw worden gebruikt. 

Portable

De COVIGUN is een draagbaar, draadloos en lichtgewicht spray-apparaat welke wordt aangedreven door een 18v 2000mah oplaadbare lithium-ionbatterij voor een optimale verneveling. De batterij kan worden opgeladen AC-wandunit. Met de vloeistoftank van ca 800ml kan tot 1250 m3 gedesinfecteerd worden.

* CoviKill vloeistof verwijdert virussen en doodt bacteriën 

De "CoviKill" vloeistof die speciaal voor de CoviGun is ontwikkeld wordt in Europa geproduceerd, voldoet aan alle strenge voorwaarden voor certificering en is goedgekeurd door de officiële Europese gezondheidsautoriteiten. 
De vloeistof is getest op het verwijderen van het Corona virus en daarnaast meer dan 100 anderere virussen en het doodt bacteriën en schimmels in minder dan 2 minuten! 

Het desinfectiemiddel is efficienter dan alcohol, kan op alle soorten oppervlakten gesprayed worden. Het laat geen vlekken of sporen achter, is niet giftig en biologisch afbreekbaar. Het desinfectiemiddel is los verkrijgbaar in cans van 10 liter klaar voor gebruik en 5 liter geconcentreerd (goed voor 500 liter aangemaakt).

Om de werking en kwaliteit van het desinfectieproces met de CoviGun & CoviBuster te kunnen garanderen is het belangrijk uitsluitend deze vloeistof te gebruiken.

Spray & walk away

Het gebruik van de CoviGun is heel eenvoudig "Spray & walk away" De verneveling kan worden ingesteld en desinfecteert met een 360° spraybeurt gedurende 4 tot 6 uur. Het gesprayde oppervlak is binnen één minuut perfect droog en hoeft niet met een doek te worden nagedroogd.

Door gebruik te maken van Covigun kunnen uw medewerkers, klanten, familieleden, en vrienden geruststellen over de veiligheid.

* Dit product is een biocide. Gebruik biociden veilig! Lees voor gebruik het informatieblad.

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.