• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
 • Betaal later Afterpay
 • Concurrerende prijzen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Uitstekende klantenservice
 • Alleen topmerken
 • Offerte

Dames Werkkleding

Dames Werkkleding

Professionele werkkleding voor dames en dames werkschoenen 

Hardwerkende dames willen de beste werkkleding, maar dan wel met een vrouwelijke pasvorm. 71WorkX heeft ook voor de moderne vakvrouwen de juiste professionele werkkleding en de beste bijbehorende dames werkschoenen. Wij hebben een breed assortiment in werkkleding en werkschoenen voor vrouwen. Wij kunnen jou van top tot teen aankleden met workwear die niet alleen functioneel is maar er ook modern uitziet. Je kunt hier prima mee voor de dag komen!

Specialist in werkkledij voor dames.

Tot voor kort was er weinig keuze in werkkleding voor vrouwen die werken in de bedrijfstakken als de industrie, bouw- of constructiebranche, in een magazijn of in de transportsector. Daar brengt 71WorkX verandering in! Wij hebben ons gespecialiseerd in werkkledij voor vrouwen. Bij ons zul je zeker slagen voor de juiste werkkleding die volledig past bij jouw omstandigheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar behoefte aan is.

Werkkleding voor vrouwen met de juiste pasvorm

Werkkleding draag je de hele dag dus het moet wel lekker zitten. Niets is zo vervelend als kleding waar je als vrouw niet comfortabel in kunt werken. Wij hebben A-kwaliteit werkkleding van topmerken als Snickers Workwear en Sherock. Deze merken hebben uitstekende werkkleding voor vrouwen. Deze kledinglijnen hebben een aangepast design, een superieure vrouwelijke pasvorm en daardoor een buitengewone bewegingsvrijheid.

Dameswerkbroeken en dameswerkjassen met een perfecte pasvorm

Onze geavanceerde dameswerkbroeken hebben een lage gevormde taille en een perfecte vorm voor het vrouwelijk lichaam. 71WorkX zorgt voor jouw juiste kleding met een uitstekend draagcomfort bij iedere beweging. Dit is zeer aangenaam om te dragen als je hard aan het werk bent! Zowel Snickers Workwear als Sherock heeft ieder dames kledingstuk ontworpen voor de vrouwelijke vormen. Je kunt dus een dameswerkjas dragen en hoeft niet rond te lopen in een oncharmant herenmodel omdat “er niets anders voorhanden is”. Kijk daarom zeker in ons assortiment van dameswerkjassen en modieuze bovenkleding voor dames.

71WorkX specialist in werkschoenen voor dames

Bij een fulltime job moet je er zeker ook opletten dat je de juiste schoeisel draagt. Je loopt en staat er immers de hele dag op. Slecht zittende werkschoenen hebben effect op je hele lichaam en dat kun jij als vakvrouw niet gebruiken! Daarom is het van belang om te investeren in een paar goed zittende werkschoenen. 71WorkX is specialist in werkschoenen voor dames. Wij hebben een uitgebreide collectie van werkschoenen voor dames van onder andere A-merken als Grisport en Redbrick. Deze werkschoenen bieden jou steun op de juiste plaatsen en bieden jou tevens de optimale veiligheid tijdens jouw werkzaamheden.

Professionele werkkleding voor dames met de juiste looks

Natuurlijk kunnen wij het ons voorstellen dat je er ook goed wilt uitzien in je werkkleding. 71WorkX biedt de perfecte combinatie van professionele werkkleding voor dames met de juiste looks. In onze werkkledij is bescherming en comfort op subtiele wijze gecombineerd met een mooie vrouwelijke touch. Zo hoef je geen concessies te doen en kun je er toch goed uitzien. 71WorkX, where workwear meets style for men and women!

 

Items 1-20 of 343

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Items 1-20 of 343

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst