Hellberg

Hellberg Secure 2C React Gehoorbeschermers

✓ Gratis verzending

€ 229,30 Aanbiedingsprijs € 201,78 incl. btw € 166,76 excl. btw
 

Secure 2C React Gehoorbeschermers - Hellberg

Met REACT kun je luisteren naar AM/FM-radio en met je collega's communiceren, terwijl je nog steeds beschermd wordt tegen schadelijk geluidsniveaus. Niveau-afhankelijke microfoons in elke oordop zorgen voor uitstekend richtinggevoelig horen en bieden natuurlijk geluid en stellen je in staat om gesprekken, waarschuwingssignalen en andere belangrijke informatie te horen zonder afbreuk te doen aan de bescherming. REACT past zich aan jouw omstandigheden aan. Aangezien het niveau-afhankelijke systeem en de radiofuncties onafhankelijk worden geregeld, kun je de hooromgeving naar wens aanpassen op perfecte veiligheid, je werkzaamheden en plezier. Voor optimale veiligheid kunnen radio's via de externe audio-ingang aangesloten worden. Alle SECURE producten zijn volledig compatibel met onze gelaatsbeschermingssysteem SAFE.

  • Handmatig afstemmen en automatische frequentieregeling maken het makkelijk om nauwkeurig af te stemmen en de gewenste zender vast te houden.
  • Niveau-afhankelijke microfoons bieden een natuurlijke geluidskwaliteit.
  • Zachte manchetten met een slim kliksysteem voor eenvoudig vervangen.
  • Soepele verstelling voor optimaal comfort en afdichting.
  • Inclusief 2 x 1,5 V AA batterijen voor tot 120 bedrijfsuren.
  • Externe 3,5 mm audio-ingang.

SKU: 46102-001

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.