Overalls

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs

8 Artikelen

Carhartt 104396 Washed duck geïsoleerde overall - Black
€ 209,49 incl. btw
€ 240,79
excl. btw € 173,13
Carhartt 103322 Rugged Flex Denim Bib Overall - Superior
€ 104,22 incl. btw
€ 119,79
excl. btw € 86,13
Carhartt 102987 Rugged Flex Rigby Bib Overall - Carhartt Brown
€ 100,01 incl. btw
€ 114,95
excl. btw € 82,65
Carhartt 102987 Rugged Flex Rigby Bib Overall - Gravel
€ 104,22 incl. btw
€ 119,79
excl. btw € 86,13
Carhartt 102984 Angler Bib - Dark Blue/Navy
€ 156,85 incl. btw
€ 180,29
excl. btw € 129,63
Carhartt 102984 Angler Bib - Gravel/Shadow
€ 156,85 incl. btw
€ 180,29
excl. btw € 129,63
Carhartt 102776 Duck Bib Overall - Carhartt Brown
€ 114,74 incl. btw
€ 131,89
excl. btw € 94,83
Carhartt 102776 Duck Bib Overall - Black
€ 114,74 incl. btw
€ 131,89
excl. btw € 94,83

8 Artikelen

Overalls

Carhartt overalls voor veelzijdig gebruik

Als je op zoek bent naar overalls voor een veelzijdig gebruik, is de kans zeer groot dat je keuze valt op een overall van Carhartt. Carhartt is een zeer onderscheidend merk in onverwoestbare werkkleding waar je onder alle (extreme) omstandigheden dan ook volledig op kunt vertrouwen.

Als je kleding van het merk Carhartt zou moeten omschrijven dan dekken woorden als “sterk”, “duurzaam”, “slijtvast” en “uitstekende bestendigheid” het beste de lading. Carhartt is een toonaangevend merk in werkkleding dat al meer dan een eeuw op een zeer succesvolle wijze aan de (spoor)weg timmert. Dit laatste is bijna letterlijk het geval als we vermelden dat de roots van dit merk liggen bij het aankleden van arbeiders die onder extreme omstandigheden aan het spoor werkten.

Kwaliteit van de werkkleding gebaseerd op de ervaringen uit het verleden

De ervaringen die zijn opgedaan in het verleden, worden nog steeds toegepast in de kledingstukken die nu op de markt verkrijgbaar zijn. Deze (werk) kledingstukken onderscheiden zich doordat ze uitstekend bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Deze stoere no-nonsense werkkleding is gemaakt van geavanceerde materialen en heeft uitstekende bestendigheid tegen water, vuur en schuring.

Carhartt is de ontwikkelaar van de beroemde Duck stof en de even befaamde Carhartt denim die je nu nog met regelmaat ziet in de werkkleding van dit merk maar al van oudsher gebruikt werden in de overalls van de spoorarbeiders.

Overall van Duck stof om in te werken

Het familiebedrijf van Hamilton Carhartt is beroemd geworden met de introductie van het beroemde duck-materiaal. Dit materiaal werd al van oudsher gebruikt in de overalls en werkjassen en zorgt ervoor dat je ook onder slechte weersomstandigheden optimaal je werk kunt blijven doen. De introductie bleek tijdloos en van grote waarde te zijn. Nog steeds wordt er veel gekozen voor een overall van Duck stof om in te werken. De overalls zijn gemaakt van het extreem robuuste Cotton Duck, dus van 100% katoenen canvas waardoor het kwaliteit verzekerd is.

Carhartt heeft diverse Duck overalls in de collectie. Je kunt kiezen voor een overall met verstelbare elastische bretelsluitingen of een overall die je volledige lichaam bedekt en voorzien is van ribcord kraag met drukknopen voor een optionele capuchon. Alle overalls van Carhartt zijn voorzien van drienaads gestikte hoofdnaden. De overalls hebben een ergonomisch ontwerp en een uitstekende pasvorm waardoor je hierin een uitstekende bewegingsvrijheid hebt. Vanzelfsprekend is bij het ontwerp van de overalls veel rekening gehouden met de functionaliteit van deze kledingstukken. Je zult dan ook veel handige zakken in de overall terugvinden om je gereedschap en andere kleine spullen, zoals je telefoon, op een veilige maar efficiënte wijze op te bergen.

Werkoverall van de beroemde denim stof

Naast de introductie van de Duck overalls, is Carhartt ook het eerste merk dat gebruik maakte van de voordelen van de beroemde (en niet meer weg te denken) denim stof voor een werkoverall. Ook dit soort overalls van 100% gewassen katoen denim zijn nog steeds veelvuldig verkrijgbaar en veel te zien op de werkvloer. Hieraan kan je zien dat de filosofie van Carhartt eigenlijk nooit is gewijzigd. Als je kiest voor een robuuste werkoverall die voorzien is van het beroemde C-logo, weet je dat je kiest voor een uitstekende kwaliteit.  

Carhartt overalls voor op het werk én in de vrije tijd

De Carhartt overalls zijn uitstekend geschikt voor veelvuldig gebruik. Je ziet de overalls niet alleen terug in diverse sectoren, maar ook mensen die privé veel klussen en hiervoor een overall dragen, kiezen vaak voor Carhartt. Deze keuze is gebaseerd op het feit dat het merk absoluut garant staat voor duurzaamheid, comfort, pasvorm en functionaliteit en hiervoor alleen kiest voor geavanceerde materialen die hun waarde bewezen hebben in extreme omstandigheden. Daarnaast heeft een overall van Carhartt een stoere, no-nonsense uitstraling waardoor je absoluut in deze overalls gezien kan worden. Het bewijst dat je alleen met het beste genoegen neemt. 

De officiële Carhartt dealer  

Carhartt past uitstekend in de filosofie van 71WorkX: where workwear meets style. Daarom zijn we blij en trots dat we een officiële dealer van dit toonaangevende merk zijn. Dit betekent dat je bij ons de volledige collectie van Carhartt werkoveralls (en andere werkkleding) in onze webshop zult terugvinden. Bij ons zul je als eerste alle nieuwste modellen aantreffen.

Het is wél verstandig om voor het bestellen even goed in de maattabel van Carhartt te kijken. Deze vind je terug op de specifieke productpagina’s van de kledingstukken. De maatvoering van Carhartt is namelijk niet hetzelfde als de maatvoering die wij gebruiken. Carhartt kledingstukken vallen over het algemeen vrij ruim.

Mocht je hierover vragen hebben, of behoefte aan persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren en vakkundige medewerkers zitten klaar om je persoonlijk verder te helpen.

Lees meer Minder