Werkpolo's

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs

2 Artikelen

Dunderdon T14 Polo Shirt - Dark Navy
€ 65,32 incl. btw
€ 76,84
excl. btw € 53,98
Dunderdon T14 Polo Shirt - White
€ 65,32 incl. btw
€ 76,84
excl. btw € 53,98

2 Artikelen

Werkpolo's

Dunderdon werkpolo's om in te werken

Als je lekker wilt werken in een poloshirt of polosweater, dan zijn de werkpolo's van Dunderdon een prima keuze. Deze werkpolo's zijn niet alleen van een perfecte kwaliteit maar zien er ook uitstekend uit. Dit laatste is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Naast kleding van de juiste kwaliteit wil je er toch ook goed uitzien? Dunderdon is dan jouw keuze met een collectie die de grenzen tussen streetwear en workwear volledig wegneemt.

Dunderdon adverteert met: “The product makes the brand” en daarbij is werkelijk geen woord gelogen. Het Zweedse merk ontwerpt werkkleding met een doel voor ogen en luistert zeer goed naar de professional die de kleding draagt bij zijn of haar werkzaamheden. Naast een perfecte functionaliteit en kwaliteit is uitstraling één van de speerpunten van dit merk. De kleding is stijlvol ontworpen waardoor je hiermee gewoon goed voor de dag komt. De producten maken het merk, en dit is bij Dunderdon zeker het geval. Binnen een korte tijd heeft Dunderdon vele fans over de gehele wereld. 

Werkpolo's om in te werken

Vanzelfsprekend is een werkpolo ook een uitstekende optie om te gebruiken als werkkleding. Ook hiervoor is de kleding van Dunderdon een goede keuze. De poloshirts en polosweaters van Dunderdon hebben een sportief, neutraal en tijdloos ontwerp en zijn gemaakt van 100% katoen. De uitstekende pasvorm zorgt voor een hoog draagcomfort. De polo’s zijn voorzien van twee knopen aan de voorkant en een geborduurd Dunderdon logo. 

Dunderdon werkpolo's bestellen

Zoals je uit de tekst hierboven kunt concluderen biedt Dunderdon poloshirts en polosweaters aan in de collectie. Kijk hiervoor gerust rond in onze webshop. 71WorkX is een officiële dealer van Dunderdon. We hebben de volledige collectie van dit Zweedse topmerk voor je beschikbaar en alle nieuwste modellen zul je hier dan ook als eerste vinden.

Ontdek hier of je het eens bent met de stelling “The product makes the brand”. Wij denken van wel. Met de kleding van Dunderdon kun jij uitstekend voor de dag komen, zowel op je werk als privé. Heb je vragen over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder bij het maken van je keuze.

Lees meer Minder