Driekwart werkbroeken

21 Artikelen

21 Artikelen

Professionele driekwart werkbroek

Op het gebied van werkbroeken heb je tegenwoordig flink wat te kiezen. Je kunt een lange of een korte werkbroek kopen, maar ook een driekwart werkbroek. Qua lengte valt deze broek precies tussen lange en korte werkbroeken in. Bij driekwart werkbroeken ligt namelijk alleen het onderste gedeelte van jouw benen bloot. Lijkt zo’n broek jou ideaal? Bij 71Workx kun je een driekwart werkbroek kopen. In ons assortiment kom je verschillende driekwart werkbroeken tegen. Hierdoor zit er voor jou vast en zeker ook en geschikte werkbroek tussen.

Voordelen van driekwart werkbroeken

In de zomer is het vaak te warm voor een lange werkbroek. Daarom hebben veel mensen ook korte werkbroeken in hun kast liggen. Jouw onderbenen zijn niet bedekt als je zo’n broek draagt, waardoor jouw lichaam warmte makkelijk kwijt kan. Toch is een korte werkbroek niet altijd ideaal. Dit is bijvoorbeeld het geval als je veel op jouw knieën werkt. Deze lichaamsdelen worden namelijk niet beschermd als je een korte werkbroek draagt. Met een driekwart werkbroek is dit wel het geval. Omdat de pijpen van deze werkbroek niet jouw volledige benen bedekken, kan jouw lichaam warmte bovendien makkelijk kwijt.

Driekwart werkbroeken in allerlei soorten en maten

Heb je al voorzichtig een blik geworpen op het assortiment driekwart werkbroeken van 71Workx? Dan is het je ongetwijfeld al opgevallen dat wij flink wat van deze werkbroeken verkopen. Je komt bij ons onder meer een zwarte driekwart werkbroek tegen, maar je kunt ook kiezen voor een grijze of witte variant. Daarnaast verkopen wij verschillende denim driekwart werkbroeken.

Als je voornamelijk buiten werkt, is het belangrijk dat je een driekwart werkbroek koopt waarmee je goed zichtbaar bent. Daarom verkoopt 71Workx verschillende driekwart werkbroeken met reflectie rondom de broekspijpen. Bij lange werkbroeken vind je deze reflectie vaak onderaan de pijpen, maar bij een driekwart werkbroek zitten de reflectiestrepen rondom jouw bovenbenen. Als je zo’n werkbroek draagt, is de kans klein dat je in het donker over het hoofd wordt gezien.

Bestel jouw driekwart werkbroek vandaag nog

Een driekwart werkbroek brengt de nodige voordelen met zich mee. Wil je zelf zo’n werkbroek kopen? Bestel deze dan makkelijk en snel online bij 71Workx. Grote voordeel hiervan is dat je zelf de deur niet uit hoeft. Als je jouw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur plaatst, wordt deze vaak binnen 2 tot 8 werkdagen geleverd. Bovendien heb je bij 71Workx altijd 14 dagen bedenktijd op werkkleding. Past jouw driekwart werkbroek niet of is hij toch anders dan je verwacht had? Geen probleem, want binnen deze periode kun je hem probleemloos terugsturen.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.