Fleece jassen

Artikel 1-36 van 110

Pagina

Artikel 1-36 van 110

Pagina

Warme fleece werkjassen

Werkjassen zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Als je zo’n nieuwe jas zoekt, kom je ongetwijfeld ook een groot aantal fleece werkjassen tegen. Dergelijke jassen worden veelvuldig gedragen door mensen die buiten aan het werk zijn. Dit komt vooral doordat fleece werkjassen lekker warm zijn. Wil je een fleece werkjas kopen? Werp dan snel een blik op het assortiment van 71Workx. Doordat fleece werkjassen in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn, is er voor jou ongetwijfeld ook zo’n werkjas te vinden.

Voordelen van een fleece werkjas

Heb je nog nooit eerder een fleece werkjas gehad? Dan twijfel je mogelijk of zo’n jas iets voor jou is. Veel mensen twijfelen vanwege de dikte. Het is niet de dikste werkjas die je kunt kopen, maar dit betekent niet dat je fleece werkjassen direct af moet schrijven. In hartje winter trek je zo’n jas misschien niet aan, maar voor een koude lente- of zomerdag is hij ideaal. Ook in het begin of aan het einde van de winter heb je het met een fleece werkjas mogelijk al warm genoeg.

Veel mensen denken ten onrechte dat fleece werkjassen niet geschikt zijn voor buiten. Zo wordt vaak gedacht dat deze jassen jouw lichaam niet droog kunnen houden. Er zijn inderdaad fleece jassen die snel water doorlaten, maar dit geldt niet voor de fleece werkjassen van 71Workx. Dankzij onze jassen blijft jouw lichaam namelijk de hele dag droog en fris.

Ruim assortiment fleece werkjassen

Ben je overtuigd van de voordelen? Dan wil je zelf mogelijk wel een fleece werkjas kopen. Neem in dat geval snel een kijkje in ons assortiment. Je ontdekt dan al snel dat je bij ons fleece werkjassen in allerlei kleuren kunt kopen. Hierdoor is er voor jou ongetwijfeld ook een geschikte fleece werkjas te vinden. Daarbij komt dat wij fleece werkjassen verkopen met reflecterende elementen. Als je zo’n jas draagt, ben je extra goed zichtbaar in het donker en bij slecht weer.

Bestel jouw werkjas makkelijk en snel bij 71Workx

Bij 71Workx hoef je de deur niet uit voor fleece werkjassen. Heb je een mooie werkjas gezien? Voeg deze dan toe aan jouw winkelwagen. Ga vervolgens naar de kassa en kies een betaalmethode. Je kunt jouw fleece werkjassen direct afrekenen, maar dit hoeft niet. Wij bieden jou namelijk ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt, gaan wij vrijwel direct voor je aan de slag. Hierdoor duurt het nooit lang voordat je jouw fleece werkjas in huis hebt.

Twijfel je of je de juiste maat hebt? Dan weerhoudt dit jou er mogelijk van een bestelling te plaatsen op onze website. Dit is niet nodig, want bij 71Workx heb je 14 dagen bedenktijd. Is de jas te groot of te klein? Of zit hij toch anders dan je verwacht had? Dan stuur je jouw fleece werkjassen gewoon naar ons terug.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.