S2

28 Artikelen

28 Artikelen

S2 werkschoenen voor buitengewone veiligheid

Online zijn er veel verschillende werkschoenen te vinden, maar niet alle werkschoenen zijn geschikt voor iedere werkomgeving. Daarom zijn er verschillende normeringen van veiligheid voor werkschoenen gesteld, zoals S1, S1P, S2 of S3. Met S2 werkschoenen ben je voorzien van buitengewone veiligheid op de werkvloer. Deze schoenen hebben een veiligheidsneus en zijn daarnaast goed bestand tegen water. De S2 safety shoes hebben altijd een dichte hak, wat ook dient als optimale bescherming als je aan het werk bent. Bij 71Workx combineren we mode met functionaliteit zodat je geniet van het draagcomfort, veilig op de werkvloer staat én er modieus bijloopt. Benieuwd naar onze modieuze collectie S2 werkschoenen? Bekijk het op onze productpagina.

De collectie werkschoenen S2 voor heren en dames

In de collectie voor S2 werkschoenen vind je veel verschillende kleuren, maten en functionaliteiten. Iedere schoen is weer bestemd voor een iets andere werkomgeving. Wij bieden een breed scala aan werkschoenen voor de bouw, infra, wegenbouw, transport, catering en nog veel meer. Werk je in de wegenbouw, dan kunnen de S2 werkschoenen voor asfalt een goede uitkomst bieden. De schoenen zijn hittebestendig tot 300 graden celsius en hebben een ventilerende binnenzool in PU. Ze stoten water en olie goed af, wat noodzakelijk is als je werkt in de wegenbouw. De S2 werkschoenen zijn te vinden in zowel hoge als lage modellen. Met de hoge modellen heb je meer stevigheid om je enkel, terwijl de lage modellen je wat meer bewegingsvrijheid geven.

Veiligheidsschoenen S2 instapmodel

De veiligheidsschoenen S2 zijn bovendien ideaal voor omgevingen waar je soms met je voeten in het water kan komen te staan. Dit komt onder andere veel voor in laboratoria, de horeca of de voedingsindustrie. De S2 werkschoenen zijn bij 71Workx ook verkrijgbaar als een instapmodel. Hier is goed over nagedacht; in veters kan namelijk een hoop vuil gaan zitten en dit is lastig schoon te maken. Voor werkomgevingen waar strenge hygiëne eisen gelden, is dit niet geschikt. Je stapt niet alleen makkelijk en snel in de instapschoen, maar de S2 werkschoenen zijn ook makkelijk schoon te houden. Door het bovenwerk, dat van microvezel is gemaakt, kun je de schoen makkelijk schoonmaken met een vochtige tissue. Ook in vochtige omgevingen houd jij met deze veiligheidsschoenen S2 voor heren je voeten droog.

Werkschoenen S2 kopen bij 71Workx

Zit er een paar S2 werkschoenen voor je tussen? Voor iedere stijl of werkomgeving bieden wij een functionele en modieuze werkschoen aan! Als je vandaag je bestelling vóór 15:00 uur plaatst, heb je het binnen met 2 tot 8 werkdagen. Heb je nog overige vragen over de werkschoenen of de levering ervan? Neem dan gerust contact op met onze goedlachse medewerkers. Zij zijn te bereiken via:

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.