• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
 • Betaal later Afterpay
 • Concurrerende prijzen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Uitstekende klantenservice
 • Alleen topmerken
 • Offerte

Blåkläder Werkkleding

Blåkläder Werkkleding

Blåkläder Werkkleding als je kiest voor duurzame kwaliteit

Als je als vakman of vakvrouw op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige en functionele werkkleding, moet je zeker eens naar de uitgebreide collectie van Blåkläder werkkleding kijken. Het Zweedse bedrijf is toonaangevend in het ontwerpen en produceren van zeer duurzame werkkleding dat een uitstekende uitstraling heeft. Hierbij wordt gebruik gemaakt van maar liefst 50 jaar ervaring en vakkennis. Je kunt onder alle omstandigheden rekenen op je Blaklader Werkkleding, nu en in de toekomst. Het feit dat Blåkläder als enige fabrikant een levenslange garantie geeft op de naden van de kleding zegt genoeg. Een kledingstuk van Blåkläder is dus ook voor de lange termijn een goede investering. 

Van klein Zweeds bedrijf naar toonaangevend merk in werkkleding 

Blåkläder begon in 1959 met het produceren van werkkleding. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op de Zweedse markt, maar inmiddels is dit merk uitgegroeid tot één van de topmerken van Europa. Het bedrijf produceert jaarlijks meer dan 2 miljoen kledingstukken! Deze groei is eenvoudig te verklaren: de kleding van Blåkläder voldoet aan alle wensen en eisen van de moderne vakman en vakvrouw. Dit merk belichaamt de nieuwe norm in bedrijfskleding. Als je Blåkläder hebt ontdekt, wil je niets anders. Dit merk ziet in dat wanneer spanningen en uitdagingen zich voordoen juist de details zullen uitmaken, ook in bedrijfskleding.     

Blåkläder kan gezien worden als toonaangevende leverancier van werkkleding, werkschoenen en accessoires voor professionals die hoge eisen stellen aan de kwaliteit, functionaliteit en het design van hun equipment. Blåkläder werkkleding is geschikt om te dragen gedurende de meest extreme omstandigheden. De kleding is dusdanig ontworpen dat je er altijd op kunt vertrouwen of je nu werkt in de bouw, langs het spoor, aan de weg of op het water. Op Blaklader kun je rekenen! 

Hoe Blåkläder een uitstekende kwaliteit workwear kan waarborgen

Blåkläder heeft het gehele productieproces in eigen beheer. Er wordt dan ook véél zorg besteedt aan de gehele procedure, vanaf het ontwerp tot en met de laatste afwerking van de bedrijfskleding. Hierdoor weet men precies onder welke omstandigheden de kleding wordt geproduceerd en door wie. Het merk kan hierdoor niet alleen de verantwoordelijkheid nemen voor de eigen medewerkers, maar ook een uitstekende kwaliteit in workwear waarborgen. De kleding voldoet dan ook aan alle veiligheidseisen. 

Uiteraard wordt bij het ontwerp goed geluisterd naar de wensen uit de praktijk. Blåkläder heeft een grote groep testpersonen die de kleding in de praktijk op de proef stellen. Daarnaast wordt de kwaliteit getest door de kleding te vernietigen. Hiermee wordt onder andere de slijtvastheid, de scheur- en trekbestendigheid, de kleurechtheid en de krimp getest. Dit wordt niet alleen door Blåkläder zelf getest maar ook aangeboden aan onafhankelijke testinstituten om de beschikking te hebben over een betrouwbare second opinion. 

Blåkläder workwear voor alle beroepsgroepen 

Als je werkkleding gaat vergelijken, zal het er op het eerste gezicht op lijken dat er veel overeenkomsten zijn. Als je de kleding draagt, zullen de verschillen zeker opvallen. Niet alleen de snit maar ook de eisen die aan de werkkleding gesteld wordt kunnen per beroepsgroep verschillen. Door direct in contact te staan met de vakmensen uit de praktijk en goed te luisteren naar hun eisen, kan Blåkläder werkkleding leveren die echt past. 

Blåkläder heeft dan ook als missie om degenen die het harde- en veeleisende werk uitvoeren te voorzien van passende werkkleding die geschikt is voor iedere gelegenheid. Het assortiment van Blåkläder is dan ook onderverdeeld in de volgende segmenten: 

 • Ambacht
 • Stukadoors/Schilders
 • Industrie/Service
 • Vlam vertragende kleding
 • High Visibility kleding
 • Profiel kleding
 • Kleding wind/vocht/kou/regen
 • Dameskleding
 • Kinderkleding
 • Schoenen
 • Handschoenen
 • Accessoires

Waarom je nu én in de toekomst op Blåkläder kunt rekenen

Blåkläder is een fabrikant die bouwt aan de toekomst en de maatschappij laat zien hoe deze toekomst eruit komt te zien. Ondanks het feit dat het Zweedse bedrijf een toonaangevende aanbieder is in deze branche, blijft het zichzelf dagelijks pushen om bestaande ideeën verder uit te werken en oplossingen te vinden die nog niemand anders heeft ontdekt. De lat wordt hierin steeds hoger gelegd door dit innoverende merk. Dit geeft uiteraard vertrouwen voor nu en in de toekomst en onderstreept dat een investering in Blåkläder werkkleding gezien kan worden als een duurzame investering.   

71WorkX de officiële Nederlandse dealer van Blåkläder werkkleding

Als jij gaat voor het beste en geen genoegen neemt met de één na beste, is Blåkläder jouw merk voor bedrijfskleding. Wil je het assortiment van dit Zweedse topmerk ontdekken? Dan ben je bij 71WorkX aan het juiste adres. 71WorkX is de officiële Nederlandse dealer van Blåkläder werkkleding. Je vindt bij ons het volledige Blåkläder assortiment op de website en alle nieuwste modellen zul je als eerste bij ons aantreffen.

Heb je vragen over de collectie van Blåkläder? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers kunnen al jouw vragen beantwoorden en je uiteraard verder helpen met persoonlijk advies. 

Items 1-20 of 1165

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Items 1-20 of 1165

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst