• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
 • Betaal later Afterpay
 • Concurrerende prijzen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Uitstekende klantenservice
 • Alleen topmerken
 • Offerte

Carhartt T-Shirts

Carhartt T-Shirts

Carhartt shirts, stoer en sterk

Kleding van Carhartt kom je overal tegen. Hoewel het Amerikaanse merk van oorsprong een werkkledingmerk is, wordt de kleding ook veel gebruikt als casual wear. Dat is niet verwonderlijk. Kijk maar naar de Carhartt shirts, deze kun je het best omschrijven als stoer en sterk.

Het merk Carhartt bestaat al meer als een eeuw lang. Hamilton Carhartt heeft het bedrijf opgericht met als doel om extreem sterke werkkleding te maken. Dat dit doel bereikt is, blijkt tot op de dag van vandaag. Carhartt is uitgegroeid tot een internationaal merk dat uitblinkt in het maken van sterke, duurzame en slijtvaste werkkleding. De kleding, die in veel branches wordt gedragen, is volledig afgestemd op de wensen van de vakmensen. Draagcomfort en functionaliteit zijn op een geraffineerde wijze gecombineerd met een trendy uitstraling.

Coole t-shirts van Carhartt

Carhartt workwear groeide uit tot een merk dat wereldwijd gedragen wordt zowel op de werkvloer als in de vrije tijd. Het kledingmerk kreeg een “cool imago”, en werd begin jaren negentig erg gewild in de hiphopcultuur mede dankzij Tommy Boy Records. Van deze populariteit is nog steeds niets verloren gegaan! Carhartt Workwear heeft tegenwoordig op de Amerikaanse markt een absolute cultstatus.

Carhartt is één van de toonaangevende merken in Amerika en dat is in Europa niet onopgemerkt gebleven. Sinds de kleding van het merk ook in Europa verkrijgbaar is (2006), is het razend populair als werkkleding die ook als casual kleding gedragen kan worden door de trendy uitstraling. De coole T-shirts van Carhartt worden wereldwijd veelvuldig gedragen. De stoere prints of alleen het C-logo versterken dit imago volledig.

Carhartt werkshirts en werkoverhemden

Hoewel de Carhartt werkshirts en werkoverhemden erg populair zijn als casual wear, zijn de shirts ontwikkeld om zware arbeid in te verrichten. De kleding is dan ook comfortabel en duurzaam door een lekkere stretch stof die snel droogt als het nat wordt. Zoals het hoort moet je als vakman altijd op je werkkleding kunnen vertrouwen. Carhartt werkshirts en werkoverhemden zijn ontwikkeld voor lange werkdagen waarin zware arbeid moet worden verricht. Jouw werkoutfit is zeker bestand tegen jouw veeleisende planning en zal er altijd goed uit blijven zien, mede door het vuilafstotend vermogen en de rimpel bestendigheid.

Carhartt shirts afgestemd op de praktijk

De Carhartt shirts zijn afgestemd op de praktijk en daarvoor geconstrueerd met exclusieve Carhartt-technologieën zoals Stain Breaker®, FastDry® en Rugged Flex® . Dit zorgt voor de opname van zweet, een anti-geur werking en een optimale temperatuurregeling. Dit maakt dat de kleding geschikt is voor een groot aantal beroepsgroepen waarbij zware arbeid moet worden verricht. Om de kwaliteit te garanderen, wordt het materiaal van de shirts uitgebreid getest onder extreme omstandigheden. Op basis van de testresultaten worden de shirts verder ontwikkeld om de kwaliteitsstandaarden nóg hoger te leggen. Alleen het beste is goed genoeg.

Carhartt duck shirt of long sleeve work shirt bestellen

Carhartt heeft een uitgebreid assortiment van T-shirts in de kleuren zwart, blauw, bruin, grijs, groen en in de camouflagekleur. Alle T-shirts maar ook werkoverhemden kun je vinden op de website van 71WorkX. Als officiële Carhartt dealer is de volledige collectie te vinden op onze site. Hier kun je dus ook de befaamde Carhartt duck shirt of long sleeve work shirt bestellen. Daarnaast heeft Carhartt shirts met trendy, stoere prints of met het welbekende C-logo. 

Deze coole kleding past hiermee volledig bij het motto van 71WorkX: where workwear meets style. Ontdek ons assortiment in onze webshop. Voor eventuele vragen of persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen.  

Items 1-20 of 154

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Items 1-20 of 154

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst