• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
  • Betaal later Afterpay
  • Concurrerende prijzen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Uitstekende klantenservice
  • Alleen topmerken
  • Offerte

Carhartt Werksokken

Carhartt Werksokken

Carhartt werksokken om comfortabel te kunnen werken

Het belang van goede werksokken wordt vaak onderschat. Werksokken zijn enorm belangrijk om comfortabel te kunnen werken. Hiervoor kun je het beste kiezen voor werksokken van een hoge kwaliteit zoals Carhartt dit biedt. Deze sokken zijn gemaakt van de beste materialen en uitgebreid getest onder extreme omstandigheden voordat ze op de markt zijn gebracht. Met werksokken van Carhartt ben jij ervan verzekerd dat je voeten “in goede handen” zijn.

Sokken zijn niet alleen belangrijk om je voeten warm te houden, maar zorgen ook voor de beschermende waarde van je voeten in je schoenen. Werksokken verkleinen immers de kans op blaren en andere irritaties. Slechts één verkeerd geplaatste naad van een sok kan al vervelend zijn. Dit lijkt wat overdreven, maar als je hard aan het werk bent en topprestaties moet leveren is dit wél belangrijk. Werksokken moet je eigenlijk niet voelen, maar wel het comfort ervan ervaren. Ze moeten zitten als een tweede huid, met minder hoef je géén genoegen te nemen.

Werksokken van Carhartt

Werksokken zijn een even belangrijk onderdeel als je werkschoenen. Ook al heb je de beste werkschoenen die je maar kunt bedenken, als je werksokken van een slechte- of mindere kwaliteit zijn, zul je niet optimaal profijt kunnen hebben van je werkschoenen. Dat is natuurlijk zonde.

De werksokken van Carhartt zijn een goede keuze, als je op zoek bent naar sokken van een uitstekende kwaliteit. Dit Amerikaanse merk onderscheidt zich op alle fronten in duurzaamheid, slijtvastheid en kwaliteit. Het merk is ruim ervaren in de werkkleding branche en richt zich voornamelijk op het ontwerpen en ontwikkelen van kleding die de gebruiker beschermt onder extreme omstandigheden.

Al jarenlang de beste keuze voor werksokken

Deze doelstelling is al ruim 100 jaar geleden ontstaan, toen dit merk werkkleding ontwikkelde voor de spoorwerkers, die hun werk moesten verrichten onder extreme omstandigheden. Nu, ruim een eeuw verder, is het merk nog steeds toonaangevend hierin. De ervaringen uit het verleden worden op een geraffineerde wijze toegepast in de moderne hedendaagse technologieën.

Het resultaat is hetzelfde, Carhartt maakt werksokken die van een bewezen kwaliteit zijn. De term “mooi en onverslijtbaar” past hier uitstekend bij. Hiermee is de keuze voor Carhartt al jarenlang de beste keuze voor werksokken. Zelfs onder extreme omstandigheden zijn dit sokken waarvan je groot plezier zult hebben.

Waarom een werksok van Carhartt?

Het mooie van Carhartt is dat het merk continu bezig is om hun producten te blijven ontwikkelen en te testen onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor ben je als gebruiker verzekerd van het beste van het beste, waar je ook in de meest bizarre omstandigheden op kunt vertrouwen.

De sokken zullen je huid ook in de meest koude omstandigheden absoluut droog en warm houden en zullen je beschermen tegen nare geuren. Carhartt werksokken hebben een versterkte hiel, teen en zool stuk. Vanzelfsprekend zijn de sokken uitstekend geschikt voor laarzen.

Carhartt werksokken bestellen

71WorkX is een officiële dealer van Carhartt. Wij hebben de volledige collectie van dit absolute topmerk in onze collectie. Als wij het niet hebben, heeft niemand het. Je bent dus in één keer klaar.

Voordat je deze sokken gaat bestellen is het goed om even in het sokken maattabel te bekijken. Dit is belangrijk om de juiste maat te kunnen bepalen. De maatvoering van het Amerikaanse merk is anders als wij gewend zijn. Mocht je hierover vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder.

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.