Dunderdon Workwear

Dunderdon Workwear

Werkkleding is bedoeld om tijdloos te zijn, maar soms kan dat wat oubollig overkomen. Dunderdon is misschien wel de meest aantrekkelijke, down to earth, stijl in de werkkledingmarkt.

Als het weer het bar is, zijn de eisen die je stelt aan je werkkleding het grootst. Zowel voor wat betreft vorm als functie. De herfst en winter zijn een spannende tijd voor een kledingmerk als Dunderdon. Eindelijk zullen de kleren kunnen laten zien waar ze voor gemaakt zijn.

Dunderdon maakt stevige Zweedse werkkleding met het oog op de laatste modetrends. Werkkleding waarmee je voor de dag kunt komen als je bijvoorbeeld onverhoopt een vergadering moet bijwonen om die grote klus binnen te slepen. 

Als de functie belangrijk voor je is, zou je de Dunderdon werkbroek kunnen dragen die veel handige buitenzakken heeft, ideaal voor timmerwerk of bergbeklimmen.

Toen Dunderdon in 1997 begon, was het de perfecte combinatie tussen werkkleding en moderne streetwear. Dunderdon is in staat om robuuste en slimme eigenschappen van traditionele werkkleding te nemen en deze stijlvol en tijdloos aan de actuele mode aan te passen.

Items 1-20 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Items 1-20 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst