• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
 • Betaal later Afterpay
 • Concurrerende prijzen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Uitstekende klantenservice
 • Alleen topmerken
 • Offerte

Grisport Veiligheidsschoenen

Grisport Veiligheidsschoenen

Grisport veiligheidsschoenen

Als je aan het werk bent, moet je je geen zorgen hoeven maken over je veiligheid en je comfort. Grisport veiligheidsschoenen is hierbij een uitstekend alternatief. Grisport combineert veiligheid en kwalitatief hoogwaardige materialen met optimaal comfort en een stijlvolle look. Kijk maar eens naar modellen als de Grisport S3 of de 702. Je kunt hier, in alle opzichten, uitstekend mee voor de dag komen!

De volledige collectie van werkschoenen die door Grisport op de markt wordt gebracht, is gecertificeerd door een erkend testinstituut en voldoet aan de Europese normering EN ISO 20345:2011. Daarnaast zijn de schoenen uiteraard voorzien van een CE-Keurmerk. Als je kiest voor de veiligheidsschoenen van Grisport, kies je voor een uitstekende kwaliteit.

Wat is veiligheidsnorm S3?

Grisport veiligheidsschoenen voldoen uiteraard aan de veiligheidsnorm S3. Er zijn diverse veiligheidsnormen voor werkschoenen. De S3 veiligheidsnorm is hierin een hoge standaard, en zeker van groot belang bij professioneel gebruik van deze schoen. De letter S staat voor het Engelse woord “Safety” (veiligheid). De Europese norm schrijft voor waaraan de veiligheidsschoenen aan moeten voldoen om in aanmerking te komen voor een S3 normering.

De S3 normering schrijft onder andere voor dat schoenen dienen te beschikken over een neus die bescherming biedt tegen mechanische beschadiging van de voorvoet. Dit houdt in dat bij een impact van 200J (hierbij moet je denken aan 20KG) er geen beschadiging aan de voorvoet mag ontstaan.

Productspecificaties Grisport veiligheidsschoenen 

Daarnaast hebben de Grisport veiligheidsschoenen de volgende productspecificaties die voldoen aan de S3 normering:  

 • De schokdemping in de hak moet minimaal 200 Joule bedragen.
 • De schoenen hebben antistatische eigenschappen.
 • Er is een energieopname door de hak.
 • De schoenen beschikken over een gesloten hiel
 • Er is een verhoogde weerstand tegen binnendringen van water
 • De schoenen beschikken over een anti perforatie veiligheidszool van kevlar

Grisport werkschoen  

De Grisport werkschoen kom je in vele branches tegen. Kijk maar eens rond in de constructiebranche, de metaalsector, de agrarische sector, het transport en in de bouw.

Zeer veel mensen uit die branches kiezen voor Grisport en dat is veelzeggend over de kwaliteit. Inmiddels zijn de schoenen van dit Italiaanse merk in méér dan 50 landen verkrijgbaar!

De populariteit van Grisport veiligheidsschoenen is niet verwonderlijk gezien de grote hoeveelheid positieve en functionele eigenschappen die een werkschoen van dit merk heeft. De oorsprong van Grisport ligt in het ontwikkelen van de high level bergschoenen. Geholpen door deze ervaring, is er gekozen om daarnaast ook werkschoenen te ontwikkelen.

De beste veiligheidsschoen

Voor Grisport is alleen het beste goed genoeg. De nieuwste, innovatieve, materialen en technologieën voor productietechnieken worden gebruikt om een optimale combinatie te creëren van veiligheid, comfort, duurzaamheid en een moderne uitstraling. Grisport heeft onder andere Vibram® zolen, Gore-tex®, waterdichte folies, Cambrelle® voeringen en het unieke, door Grisport zelf ontwikkelde Heel Support System® in de veiligheidsschoenen verwerkt.

Bestel nu de beste veiligheidsschoen op de website van 71workx. 71workx is de officiële dealer van Grisport. Kijk snel in onze webshop waarin het volledige assortiment van Grisport veiligheidsschoenen (zowel hoge als lage modellen) verkrijgbaar zijn. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, of behoefte hebben aan persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Items 1-20 of 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster  Lijst 

Items 1-20 of 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster  Lijst