• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
  • Betaal later Afterpay
  • Concurrerende prijzen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Uitstekende klantenservice
  • Alleen topmerken
  • Offerte

Mr Miles Werkschoenen

Mr Miles Werkschoenen

Mr Miles werkschoenen, voor een werkschoen van uitstekende kwaliteit

Als je op zoek bent naar een werkschoen van uitstekende kwaliteit die je ook buiten je werk om kunt dragen, zijn de schoenen van Mr Miles een uitstekende optie. Deze werkschoenen hebben de looks van een vrijetijdsschoen, maar hebben ook de ISO gegarandeerde veiligheid om als werkschoen de werkplek op te stappen. Hiermee passen de werkschoenen van MR Miles dan ook uitstekend bij het concept van 71Workx: where workwear meets style. 

De werkschoenen van MR Miles onderscheiden zich door een stoer en robuust uiterlijk. Het veelvuldig dragen van de schoenen zullen het karakteristieke uiterlijk steeds meer accent geven. Hoe meer je ze draagt, hoe mooier ze worden! Daarnaast is er veel aandacht besteedt aan de veiligheid, duurzaamheid en het superieure draagcomfort. Dit maakt dat de werkschoenen van Mr Miles uitstekend geschikt zijn als werkschoen, zonder dat je enige concessie hierin hoeft te doen.

Werkschoenen geproduceerd door Grisport

De werkschoenen van Mr Miles worden geproduceerd door Grisport. Het merk Mr Miles is immers voortgekomen uit een samenwerking tussen Grisport en Allshoes. Dit zijn twee merken die zich jaren geleden al ruim bewezen hebben in deze branche met materiaal van topkwaliteit en deze standaarden keer op keer weer bewijzen. De werkschoenen van Mr Miles zijn dan ook een doorontwikkeling van het aansprekende 703 model van Grisport en zullen dit model met betrekking op het draagcomfort zelfs overtreffen door een lederen binnenvoering. Het is een uitstekend resultaat van de samenwerking tussen twee top aanbieders. 

De uitstekende kenmerken van Mr Miles werkschoenen 

De werkschoenen van Mr Miles zijn geschikt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan sectoren als de bouwsector, de industrie en de logistieke sector. Het zijn de uitstekende kenmerken van deze schoenen die ervoor zorgen dat de schoenen in deze veelzijdigheid aan sectoren gedragen kunnen worden. De schoenen kenmerken zich immers door een extreme grip, de water- en olie bestendigheid en de antistatische eigenschappen. Daarnaast zijn ze goed bestendig tegen hitte. De schoenen zijn bestand zijn tegen maar liefst 300°C contactwarmte.

De schoenen zijn S3 gecertificeerd. Ze zijn voorzien van een stalen neus en een kevlar tussenzool. Dit voorkomt dat er scherpe voorwerpen door de zool naar binnen kunnen dringen en je voet kennen bezeren. De PU/Nitril zool heeft een antislipprofiel wat de kans op uitglijden zeer sterk zal verminderen. Ook het binnenwerk is (net als de buitenkant) volledig vervaardigd van leer. Dit zorgt niet alleen dat je een prima ventilatie hebt, maar ook dat je niet zo snel warme of natte voeten krijgt. Hierdoor zul jij comfortabeler kunnen werken.

Alle Mr. Miles schoenen worden individueel getest door erkende Europese keuringsinstituten en voldoen aan alle geldende Europese normeringen. 

Mr Miles werkschoenen, robuuste kwaliteit

De Mr Miles werkschoenen zijn niet alleen zeer stevig, maar hebben ook een zeer stoere en robuuste uitstraling door het donkere leer. Jij kunt hier dus in alle opzichten uitstekend mee voor de dag komen zowel op je werk als privé. Deze schoenen hebben een uitstekende uitstraling, ook als je ze lang en intensief draagt. Ze worden er zelfs mooier van (en stoerder). Op jouw Mr Miles werkschoenen kun jij met een gerust hart vele mijlen afleggen. Jij zult zeker op je schoen kunnen vertrouwen.  

Persoonlijk advies over Mr Miles werkschoenen

Op onze website vind je onze uitgebreide collectie van Mr Miles werkschoenen. Wij zijn een officiële dealer van dit merk en hebben dan ook de volledige collectie van dit merk voor jou beschikbaar. Als je het bij ons niet vindt, zul je het nergens vinden. Daarnaast zijn wij altijd de eerste die de nieuwste modellen voor je in ons assortiment hebben.

Heb je vragen over onze Mr Miles werkschoenen of geef je de voorkeur aan persoonlijk advies? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Onze vakmensen zitten voor je klaar om je verder op weg te helpen met het maken van jouw keuze.     

   

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.