Mr Miles Werkschoenen

Mr Miles Werkschoenen

Mr Miles werkschoenen

Geen zin meer om met suffe en logge werkschoenen te moeten lopen? Wij hebben voor jou de oplossing.....
71Workx heeft onlangs Mr Miles werkschoenen, een nieuw merk S3 veiligheidsschoen, aan haar assortiment toegevoegd. Werkschoenen met de looks van een vrijetijdsschoen maar toch ISO gegarandeerde veiligheid voor op de werkplek.

Mr. Miles werkschoenen kenmerken zich door hun stoere en robuuste uiterlijk, zijn veiligheid, duurzaamheid, superieure draagcomfort en door het dragen zullen ze na verloop van tijd een steeds mooier en karakteristieker uiterlijk krijgen.

Mr Miles staat voor KWALITEIT!!

Mr. Miles veiligheid werkschoenen houden net als jij van uitdagingen tijdens en na je werk. Het unieke en karakteristieke uiterlijk ontwikkeld zich tijdens het veelvuldig dragen. 
Mr. Miles gebruikt uitsluitend de beste materialen en technologieën om een optimale combinatie van veiligheid, comfort en duurzaamheid met een moderne uitstraling te creëren.

Mr. Miles werkschoenen worden geproduceerd door GRISPORT en zijn gebaseerd op de leest van het model 703, ze overtreffen zelfs het draagcomfort van Grisport.

CERTIFICERING & HANDELSMERK 

Alle Mr. Miles schoenen worden individueel getest door erkende Europese keuringsinstituten en voldoen aan de Europese normering EN ISO 20345: 2011 of UNI EN ISO 20345: 2012, zoals geregistreerd in het EG-statuut 89/686 en zijn voorzien van het CE-handelsmerk. 

12 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

Rooster  Lijst