• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
  • Betaal later Afterpay
  • Concurrerende prijzen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Uitstekende klantenservice
  • Alleen topmerken
  • Offerte

Snickers Workwear Thermo- Ondergoed

Snickers Workwear Thermo- Ondergoed

Snickers ondergoed voor een perfecte kwaliteit en pasvorm

Een echte professional die ervoor zorgt dat zijn volledige outfit op orde is, zorgt natuurlijk ook voor het juiste ondergoed. Ook deze kledingstukken moeten een perfecte pasvorm hebben en aansluiten bij de omstandigheden waarin jij werkt om het voor jou mogelijk te maken om optimaal te kunnen presteren. Snickers ondergoed is hierbij de perfecte keuze. Wij leggen uit waarom.

Snickers Workwear is één van de leidende merken in de werkkleding industrie in Europa en valt onder de Hultafors Group. Het merk is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen en dat is niet voor niets. Snickers besteedt een hoop aandacht aan het ontwikkelen van geavanceerde werkkleding dat volledig aansluit op de wensen uit de praktijk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de beste testlaboratoria en -instituten in Europa 

Geavanceerde werkkleding vereist geavanceerde testmethodes maar vooral de ervaringen uit de praktijk zijn leidend. Na het ontwerp worden de kledingstukken dan ook als eerste getest in de praktijk. Een testteam van veeleisende, hardwerkende professionals stelt de kleding echt op de proef in extreme praktijksituaties die ook tijdens het werk kunnen voorkomen. Denk hierbij aan extreme kou, extreme warmte en zeer natte omstandigheden.  

Pas als de kleding alle tests positief heeft doorstaan wordt het op de markt gebracht. Hierdoor kan jij volledig vertrouwen op jouw uitrusting, tot aan je ondergoed aan toe. 

Waarom kiezen voor het juiste ondergoed als je aan het werk bent?

Het lijkt wat overdreven als we aangeven dat een professional die hoge eisen stelt aan de werkkleding ook aan het ondergoed moet denken. We kunnen het ook omdraaien: hoe vervelend is het als je hard aan het werk bent en je ondergoed heeft niet de juiste pasvorm? Dit zal zeker gaan irriteren en jou belemmeren in je werk. 

Daarnaast zijn er branches waarbij een specifieke kledingkeuze van groot belang is voor je eigen werkcomfort, gezondheid én veiligheid. Denk hierbij aan flame retardant (vlam vertragend) ondergoed als je werkt onder ontvlambare omstandigheden en thermo ondergoed als je werkt onder zeer koude omstandigheden. Snickers Workwear heeft ook het juiste ondergoed voor deze mensen. 

Werk ondergoed van Snickers Workwear

Snickers heeft een veelzijdige collectie in werk ondergoed. Hierdoor kan het merk voorzien in diverse doelstellingen. Er zijn echter wél een aantal overeenkomsten in deze kledinglijn te onderscheiden: voor ieder model is gebruik gemaakt van een comfortabel materiaal dat garant staat voor een uitstekende pasvorm. Daarnaast zorgen deze materialen ervoor dat je je lichaam fris en droog voelt in de zomer en warm in de winter door een superieure balans tussen isolatie en ventilatie. Vocht en transpiratie worden afgevoerd door een innovatieve natuurlijke anti-geur behandelde en sneldrogende stof en onaangename geurtjes zullen worden verdreven. Dit zie je duidelijk terug in de Body Mapping Micro Fleece Jack van Snickers Workwear die verkrijgbaar is met een volledige rits of een ½ zip. 

Flame retardant onderkleding van Snickers Workwear 

Ben je op zoek naar flame retardant onderkleding? Ook in dit segment kan Snickers jou volledig aankleden met lange broeken, shorts en T-shirts. Deze vlam vertragende onderkleding is gemaakt van een High-stretch en zacht, als katoen aanvoelend materiaal voor meer comfort. Uiteraard voldoet deze onderkleding aan de geldende veiligheidsnormen. Het geavanceerde materiaal dat gebruikt is voor deze kledingstukken zal reageren op hitte of vlammen door te stollen. Dit geeft jou een permanente vlambescherming. De elastische zomen verhogen de isolatie en bescherming. Uiteraard gaat dit niet ten koste van het draagcomfort. Deze stof zorgt met een uitstekende isolerende werking voor een regulering van de temperatuur en zorgt voor een uitstekende afvoer van transpiratie. 

Officiële dealer van Snickers Workwear

Als je interesse hebt in het ondergoed van Snickers Workwear, kun je prima bij 71WorkX terecht. We zijn een officiële dealer van dit topmerk en hebben dan ook de volledige collectie voor je in onze webshop. Mocht je vragen hebben over wat voor jou de beste keuze is, kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder met een vakkundig advies.

17 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

17 Artikel(en)

Rooster  Lijst