• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
  • Betaal later Afterpay
  • Concurrerende prijzen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Uitstekende klantenservice
  • Alleen topmerken
  • Offerte

Orcon T-Shirts & Polo shirts

Orcon t-shirts en polo's voor kwaliteit met toekomstperspectief

Als je op zoek bent naar een t-shirt en polo van een uitstekende kwaliteit komt de werkkleding van Orcon zeker in aanmerking. Deze kleding is volledig geschikt om in te werken. Daarnaast is er nog een andere goede reden om voor de kleding van Orcon te kiezen. Orcon kijkt immers om zich heen en denkt aan onze toekomst. Hoe dit zit leggen we je graag even uit. 

Orcon is één van de meest toonaangevende fabrikanten in workwear. We kunnen hier best trots op zijn want Orcon is een Nederlands merk. Het bedrijf heeft roots in Zutphen en heeft tegenwoordig een thuisbasis in Doetinchem. Het bedrijf is al sinds 1913 in deze branche actief en is opgericht door Jan Ordelman. Dit is ook nog steeds de naamdrager van dit merk. Ordelman Confectie heeft tegenwoordig Orcon. 

Orcon werkkleding voor uitstekende kwaliteit van eigen bodem

Het is niet moeilijk om uit te leggen waarom het helemaal geen gekke keuze is om te kiezen voor Orcon bedrijfskleding. Orcon staat in voor een uitstekende kwaliteit van eigen bodem. Het merk zorgt voor duurzame kleding die je onder alle omstandigheden zal beschermen en een uitstekend comfort zal bieden. 

Daarnaast is dit merk altijd met beide benen op de grond blijven staan. Het bedrijf is altijd blijven luisteren naar de wensen van de professional, ook toen het echt succesvol begon te worden. Door deze Hollandse nuchterheid heeft Orcon een steeds hoger niveau weten te bereiken in het vervaardigen van bedrijfskleding die volledig bij jou past. 

Bij het ontwerp van deze kleding is er over ieder detail nagedacht. Hierbij is er gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring en een uitstekende vakkennis van de echte specialisten op hun vakgebied. Bedrijfskleding ván specialisten vóór specialisten dus.

Orcon t-shirts voor een mooie stoere uitstraling

Werkkleding kan nóg zo duurzaam en van hoge kwaliteit zijn, als het er niet goed uit ziet, wil je er natuurlijk niet in lopen. Met je werkkleding laat je natuurlijk wel een bepaald imago achter. Hier hoef je bij Orcon niet bang voor te zijn. De Orcon t-shirts hebben een mooie stoere uitstraling. Hier kun je prima mee voor de dag mee komen, niet alleen op je werk, maar zelfs in je vrije tijd! Een perfecte match dus!

Orcon polo's van Infinity True Colors 

Als je kiest voor de Orcon Polo’s kies je voor een duurzame kwaliteit. Deze polo’s zijn gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Deze stoffen zorgen ervoor dat de polo lekker soepel zit. Daarnaast zijn de polo’s voorzien van een polokraag en een manchet van ribstof. Dit geeft een mooie professionele uitstraling.

Orcon heeft ook een andere benadering van het begrip “duurzaam”. Het bedrijf levert graag een bijdrage aan het milieu en doet er alles aan om de CO2 uitstoot terug te dringen. De kleding lijnen van Orcon zijn vervaardigd van Infinity True Colors. Dit is een nieuw soort polyester dat voor 100% te recyclen is tot hagelnieuwe kleding van dezelfde uitmuntende kwaliteit. Hierdoor wordt de bedrijfskleding circulair geproduceerd en kan er worden bespaard op grondstoffen. Op deze manier wordt er dus een bijdrage geleverd aan een verminderde uitstoot van CO2. Orcon neemt ook alle gebruikte bedrijfskleding weer terug om dit te bewerkstelligen. 

Orcon, bedrijfskleding met toekomstperspectief

Orcon heeft een groot assortiment in bedrijfskleding. 71WorkX is een officiële dealer van dit topmerk. Op onze website vind je alle kledinglijnen die dit merk op de markt heeft gebracht en kun je als eerste de kleding vinden die in de toekomst wordt ontworpen en geproduceerd. Orcon is immers een merk met een duidelijk toekomstperspectief. Heb jij dat ook? Dan is de match bij deze gemaakt. 

Heb je vragen over de kleding van Orcon of kunnen we je helpen met persoonlijk advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

3 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

Rooster  Lijst