• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
  • Betaal later Afterpay
  • Concurrerende prijzen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Uitstekende klantenservice
  • Alleen topmerken
  • Offerte

Orcon Werkjassen

Orcon werkjassen, nuchtere Hollandse kwaliteit

Ben je op zoek naar een werkjas die zowel functioneel, duurzaam als trendy is? Dan moet je zeker eens kijken naar de collectie van Orcon. Orcon werkjassen staan voor nuchtere Hollandse kwaliteit. Dit merk bewijst dat je niet ver hoeft te zoeken voor een werkjas die volledig aansluit op al jouw wensen. Orcon biedt een perfecte match voor iedere professional. 

Orcon is een topmerk in bedrijfskledingvan eigen bodem. De roots van dit merk liggen in Zutphen, maar tegenwoordig is de thuisbasis gevestigd in Doetinchem. Als je de roots van dit merk zou volgen, wordt het overigens een flinke wandeling. Het merk is opgericht in 1913 door Jan Ordelman. Zijn naam wordt tot op de dag van vandaag geëerd in de merknaam van deze kleding. Orcon komt uit Ordelman Confectie en is tegenwoordig uitgegroeid tot één van de topmerken uit de branche van bedrijfskleding. Het merk maakt gebruik van een jarenlange ervaring en een uitstekende vakkennis van de echte specialisten in hun vakgebied. Dit voel je gewoon als je de werkjassen van Orcon draagt.    

Waarom je geen spijt zult hebben van de keuze voor een Orcon werkjas

Als je veel eisen stelt aan je werkjas, en de diverse opties goed met elkaar vergelijkt, is de kans groot dat je keuze valt op een werkjas van Orcon. Je zult dan ook zeker geen spijt hebben van die keuze. Een werkjas van Orcon onderscheidt zich door een uitgebalanceerde combinatie van functionaliteit en veiligheid. Daarnaast is het een werkjas waarmee je gezien mag worden. Met deze jas straal je een bepaalde stijl uit. Het is een keurig afgewerkte jas met een stoere uitstraling. Het is dan ook niet gek dat je steeds meer professionals ziet met een werkjas van Orcon.

Werkjassen van Orcon geschikt voor iedere branche

De werkjassen van Orcon zijn geschikt voor iedere branche. Of je nu werkt in de autobranche, de bouw, de groenvoorziening, installatietechniek of dat je schilder of stukadoor bent, op een Orcon werkjas kun je vertrouwen. De jassen zijn vervaardigd in diverse uitvoeringen.  

De Orcon® CAPTURE-collectie sluit uitstekend aan op al jouw eisen. In deze collectie is er een mooie mix gevonden van stijl, comfort, functionaliteit en veiligheid. Je kunt binnen deze lijn kiezen uit werkjassen van de identity lijn, de quality lijn en de protective lijn. Bij deze laatste lijn kun je denken aan dikker gevoerde jassen met reflecterende elementen. Deze werkjassen hebben een ergonomisch design, zijn voorzien van een hoge sluiting en een verlengd rugpand.

De werkjassen uit de Orcon® Classics lijn bewijzen de topkwaliteit van dit merk. Deze lijn biedt een veelzijdige keuze en zal uitstekend aansluiten op jouw wensen. Als je deze jassen hebt ontdekt, hoef je niet meer verder te zoeken. 

Tot slot de werkjassen uit de Orcon® Basics lijn. Dit zijn werkjassen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook van deze werkjassen zul je een lange tijd veel plezier hebben. Dit komt omdat Orcon er zeer hoge standaarden op na houdt met betrekking tot de kwaliteit van de werkjassen. Veel merken kunnen niet tippen aan het niveau wat bij Orcon als “basic” wordt gezien. Dit zegt natuurlijk genoeg. 

71WorkX voor werkjassen van Orcon

Ben je op zoek naar een geschikte werkjas? Dan is het zeker de moeite waard om eens naar de collectie van Orconte kijken. Als je deze collectie hebt ontdekt, wil je eigenlijk niet meer anders. Je kunt bij 71WorkX uitstekend terecht voor de werkjassen van Orcon. Wij zijn een officiële dealer van dit topmerk. We hebben de volledige collectie voor je beschikbaar en alle nieuwste modellen vind je bij ons als eerste. Heb je vragen hierover? Schroom dan niet om contact met onsop te nemen. We adviseren je graag over wat voor jou de beste keuze is.

12 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

Rooster  Lijst