Binnenkort zullen wij de allernieuwste collectie van Snickers Workwear presenteren.

71WorkX breidt haar assortiment uit met merk Snickers Workwear. Met de toevoeging van Snickers Workwear aan het assortiment biedt www.71WorkX.nl haar klanten, geavanceerde werkkleding van een absoluut A-merk, leider in de werkkleding industrie.

Snickers Workwear, nieuw in onze webshop

Op het gebied van professionele werkkleding zijn er grote merken die al jarenlang een begrip zijn. Snickers Workwear is zo'n merk. Het Zweedse merk Snickers produceert al meer dan 30 jaar werkkleding die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De kwaliteit is zichtbaar in een geavanceerd design, een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid, ontwikkeld en afgestemd op basis van de essentiële behoeften van de hard werkende vakman.

Rianne Ramaker, Directeur 71WorkX; “Natuurlijk zijn we erg trots om een toonaangevend merk op het gebied van werkkleding als Snickers Workwear binnenkort te kunnen toevoegen aan ons bestaande assortiment. Wij verkopen alle Snickers producten.
Onze Total Customer Experience Strategy is belangrijk en de uitbreiding van ons assortiment met het A-merk Snickers Workwear sluit daar op aan”

www.71WorkX.nl biedt u de beste merken op het gebied van gereedschap en werkkleding. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment Snickers Workwear? Houdt u onze website dan goed in de gaten want binnen enkele dagen presenteren wij u de nieuwste collectie Snickers Workwear.

Snickers: "Fighting for better Workwear"