Bij 71WorkX vinden wij de samenwerking en het klantcontact erg belangrijk. We zijn dan weliswaar een webshop, maar wij besteden veel aandacht aan het persoonlijke contact met klanten. Wat voor bedrijf hebben onze klanten? En wat zijn de belangrijkste werkzaamheden die zij dagelijks uitvoeren? Maandelijks geven wij het woord aan één van onze klanten om zich voor te stellen.  Zo schetsen we een beter beeld met wat voor bedrijven wij samenwerken.

Deze maand geven wij graag het woord aan ‘Woest & Roest’. 

“Ik maak unieke producten in de stijl van Woest en Roest”

Hoi! Mijn naam is Pieter Borst, ik ben 26 jaar oud en een half jaar geleden ben ik gestart met Woest & Roest: Een industrieel interieurbedrijf. Wat ik doe? Op aanvraag van klanten maak ik unieke producten in de stijl van Woest & Roest. Voor mijn producten werk ik voornamelijk met ijzer en hout. (Het ijzer wat wij gebruiken is nieuw tenzij de klant dit aangeeft. Het hout wat ik hanteer is gebruikt, want daar zit karakter in.

“Wat er niet is dat maken we!”

Op mijn website of Facebookpagina vind je foto’s van de producten die ik heb gemaakt. De producten die ik maak verschillen van tafels tot wandkasten en van tv-meubels tot stalen ladders. Er zijn veel mogelijkheden. Laat vooral je fantasie de vrije loop. Mijn motto is: “Wat er niet is dat maken we!”

Ik dacht: ”Zo’n tuinbroek wil ik ook!”

Tot voor kort was ik nog in te huren als shovelmachinist, maar inmiddels heb ik daar geen tijd meer voor. Tijdens een van mijn shovelwerkzaamheden werkte ik samen met een andere ZZP’er die een tuinbroek droeg van het merk Carhartt. Ik dacht: ‘Zo’n tuinbroek wil ook!’  Via Google kwam ik eigenlijk gelijk op de website van 71WorkX terecht. Ik heb nog wel andere websites bekeken, maar ik kwam snel tot de conclusie dat ik bij 71WorkX kon kiezen uit een uitgebreider aanbod met betere prijzen. Het scheelde soms wel een paar tientjes vergeleken met andere websites.

Op 71WorkX.nl stond ook duidelijk aangegeven waarop ik moest letten, zoals: Carhartt valt groot, kies de juiste maat en meten is weten. Dit heeft mij erg geholpen tijdens het bestellen van de kleding.

“Carhartt werkkleding heeft de uitstraling die past bij mijn bedrijf”

Zelf heb ik Duck Bib Overall tuinbroek van Carhartt besteld. Carhartt heeft kwalitatief goede werkkleding, de kleding is gemaakt van dik materiaal en is daarom ideaal voor mij. Ik ben zelf vaak aan het slijpen en lassen en werk hierdoor veel met hete materialen. Het valt mij op dat Carhartt hier uitstekend tegen bestand is. Als ik bij klanten kom krijg ik vaak te horen: “Zo, jij bent een Woest ventje!”. Ik draag altijd de Carhartt tuinbroek met legerkisten. Dankzij de kleding van Carhartt is het plaatje wel compleet en geeft het mij de uitstraling die past bij mijn bedrijf.

“71Workx geeft duidelijk aan waar ik op moet letten”

Het contact met 71Workx is goed. Ik ben zelf namelijk niet van het versturen van een e-mail en bel daarom liever. Als ik Rianne bel weet ze direct wie ik ben en vraagt ze hoe het gaat. Ze denkt mee in het bestellen van de producten en ze geeft duidelijk aan waar ik op moet letten.

”Super opgelost toen het bestellen een keer misging”

In het verleden is het een keer misgegaan met een bestelling, overigens kon Rianne hier niks aan doen. Wat ik erg waardeerde, was de manier waarop Rianne dit oppakte, ik werd gelijk geholpen en er werd direct een ander artikel opgestuurd, zonder dat ik opnieuw moest bestellen, afrekenen en alle andere handelingen. Dit was echt super! 

Laat ons weten wat jij van 71WorkX vind of bestel ook de tuinbroek die Pieter ook heeft!