Het succes van de nieuwe webshop is voor 71WorkX aanleiding de service verder uit te breiden. 71WorkX introduceerde onlangs het merk Leatt aan haar productrange toe.

Wij zijn zeer verheugd om het merk Leatt te mogen verwelkomen op onze 71WorkX webshop. De Leatt product range bestaat uit Nek Braces en Body Protectors, Verkoeling- en Hydratatie producten.

Bij 71WorkX weten we uit eigen ervaring in MX, MotoGP en Karting, hoe groot het belang van het dragen van een Leatt Nek Brace is.

"LEATT is een teken van betrokkenheid, van passie en toewijding. Hiermee laat u zien dat u uw sport zeer serieus neemt en u geen halve maatregelen neemt als het op veiligheid aankomt. Met het dragen van een Leatt Nek Brace onderscheidt u zich en maakt u een weloverwogen keuze"

Jaren van dezelfde betrokkenheid in de sport, passie en toewijding werden gestoken in de ontwikkeling van de revolutionaire Leatt Nek Brace, een continue proces dat geldt voor elk nieuw, door Leatt ontwikkeld product.

Ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en in samenwerking met gerespecteerde experts op het gebied van veiligheid, profiteren alle Leatt producten van de voortdurende inspanningen van Dr. Leatt, het team ontwerpers en de biomedische ingenieurs van het Leatt research & development laboratorium in Kaapstad, Zuid-Afrika, de thuisbasis van Leatt.

Het team van 71WorkX voegt regelmatig nieuwe merken aan haar web shop toe. Met de uitbreiding van onze product range met Leatt zet71WorkX weer een stap richting haar doel de “Total Customer Care”

Neemt gerust de tijd om in de 71WorkX web shop rond te kijken en te ontdekken. Wij zijn 24 -uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend.

Leatt ® officiëel leverancier van MX2 Wereldkampioen Jeffrey Herlings.