Vol trots lanceert 71WorkX.com haar eerste Nederlandse online webshop. Een webshop met een uitgebreid aanbod van professionele gereedschappen, werkkleding en veiligheidsschoenen.

Het fraaie Nederlandse bedrijf 71WorkX™, gevestigd te Wezep in Nederland, opende haar deuren op 29 april 2013.

71WorkX.com is dealer van SP Tools & SP Air, STORVIK en Redbrick en voorziet in een duidelijke behoefte aan premium kwaliteit professioneel hand - , lucht - en accu- gereedschap alsmede werkuitrusting voor o.a. de Automotive -, Industriële -, Bouw -, Landbouw-, Scheepvaart- en Offshore Industrie.

Met de lancering van onze Nederlandse Webshop brengen we ons assortiment bij een breed publiek onder de aandacht. We willen onze klanten zo goed mogelijk bedienen waarbij onze belangrijkste kernwaarden: service, kwaliteit, gemak en betaalbare producten voorop staan. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

De producten die in de 71WorkX webshop worden aangeboden zijn kwalitatief hoogwaardige producten waar Rianne Ramaker (Managing Director van 71WorkX) en haar team voor 100% in geloven, producten die uitblinken in kwaliteit en een aanwinst zijn voor iedere professionele vakman.

Door eigen productie faciliteiten zijn SP Tools en SP Air maar ook Storvik en Redbrick in staat om continue bezig te zijn met het ontwikkelen en produceren van duurzame producten van wereld-klasse.

Al het SP Tools gereedschap voldoet minimaal aan de DIN-en ANSI-normen en kan concurreren met de beste A-merken op de markt. In de meeste gevallen is het gereedschap van SP zelfs hoger van kwaliteit dan zijn concurrenten.

Net als SP Tools voldoet het assortiment Storvik en Redbrick uiteraard ook aan de strengste Europese normeringen voor werkkleding en veiligheidsschoenen.

Met SP AIR, SP Tools, STORVIK en Redbrick, allen merken van wereldklasse, zult u zeker het juiste product voor uw behoeften weten te vinden.