Afgelopen dinsdag werd Thomas#71 voor de derde keer in successie middels een wildcard uitgenodigd deel te nemen aan de komende Dutch TT waar de coureur uit Wezep van start zal gaan op een Kalex-KTM Moto3 machine van het RW-Racing GP Team.

  www.71WorkX.com

EvL : “Onze eigenbouw motor stuurt goed en met het blok is ook niets mis. De combinatie Thomas#71 en de Bakker Honda heeft niet voor niets vorig seizoen de ONK-Moto3 titel weten te pakken. In de sterke CEV competitie is echter gebleken dat we ten opzichte van de concurrentie die voornamelijk bestaat uit semi-fabrieksteams, qua topsnelheid tekort komen. Om de aansluiting niet helemaal te verliezen besloten www.71WorkX.nl Racing en Thomas#71 het roer om te gooien en uit te kijken naar sneller materiaal.“

Thomas#71 “Ik heb eerst Roelof Waninge, eigenaar van het RW-GP Racing Team informeel benaderd met de vraag of hij me, met het oog op een wildcard deelname aan de TT, misschien kon helpen om aan sneller materiaal te komen. Daarna volgden er enkele oriënterende gesprekken in het bijzijn van RW-Teammanager Jarno Janssen en afgelopen weekend in Le Mans werd de zaak afgerond.

Ik ben alle sponsoren, die  het mogelijk maakten om überhaupt al deel te nemen aan het CEV, dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen door opnieuw medewerking te verlenen aan de totstandkoming van deze deal. Daarnaast dank aan de verantwoordelijke mensen binnen de KNMV die mijn prestaties van vorig seizoen middels het toekennen van deze wildcard weten te waarderen.”

Thomas#71 krijgt technisch tekst en uitleg van Hans Spaan, chef-monteur binnen RW-Racing GP alvorens af te reizen naar het Spaanse Aragon voor deelname aan de derde CEV-race die in eerste instantie voor een groot deel zal bestaan uit het volledig aanpassen van de Kalex-KTM aan de rijstijl van Thomas#71 die het geheel, afgezien van een belangrijke wedstrijd, ziet als het begin van een goede voorbereiding voor de TT. www.71WorkX.com Racing sluit niet uit dat er na Aragon nog verder getest zal gaan worden.

71WorkX.com Racing