Over 71WorkX

Wie we zijn

Jou als hardwerkende vakdeskundige helpen om ongekende werkprestaties te leveren - dát is wat wij willen. Daarom zorgen wij dat jij beschikt over het juiste materiaal. Want echt goed gereedschap is het halve werk. Dat weten we uit eigen ervaring. Met ons groothandelsbedrijf bieden we jou een breed assortiment kwaliteitsgereedschap, werkuitrusting en veiligheidsproducten.

De historie van 71WorkX

Op 29 April 2013 hebben we 71WorkX opgericht voor de Nederlandse en Europese markt. Met de lancering van de eerste online webwinkel, www.71workx.nl werd 71WorkX de grootste webshop voor producten van oa: SP Tools, SP Air, Beta Tools, Snickers Workwear, en Redbrick.

71WorkX: precies wat je zoekt

Wat ons kenmerkt zijn onze  betrouwbaarheid en onze lekker Hollandse, praktische instelling. Hiermee bieden we jou een assortiment vernieuwende en eigentijdse producten. Daarbij is onze service efficiënt, slim en flexibel. We willen voor jou de eerste keus zijn!

Duurzaam

Bij 71WorkX hebben we aandacht voor duurzaamheid. Natuurlijk streven we naar winstgevende groei. Maar niet met dollartekens in onze ogen. Wij zijn altijd op zoek naar de balans met het milieu en met het welzijn van onze medewerkers en de maatschappij. Kortom: we willen ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Meer hierover lees je op de pagina MVO.

Voor professionals

Zoek je professioneel gereedschap of werkuitrusting? Ons assortiment is speciaal voor de Europese markt samengesteld en is geschikt voor onder andere industrie, automotive, bouw, landbouw, scheepvaart en offshore industrie.

71WorkX: kwaliteit voor professionals

71WorkX is trotse dealer van een premium kwaliteit professioneel hand-, lucht- en accugereedschap en werkuitrusting. We verkopen alleen producten van hoogwaardige merken als SP Air, SP Tools, Beta Tools, Hultafors, Snickers Workwear, Grisport, Hyperkewl en Redbrick. Hiermee weten we zeker dat we voldoen aan de eisen van professionele vakmensen.

Motorsport

71WorkX en motorsport horen bij elkaar. Daarom vind je in ons assortiment ook motorsportproducten. Producten die onze partners samen enkele van de meest toonaangevende raceteams bedenken, onderzoeken en ontwikkelen. De producten worden stuk voor stuk getest onder de meest extreme omstandigheden. Van nekbraces tot tassen en gereedschap. We zijn trots op onze jarenlange traditie op het gebied van motorsport. Dat voel je bij ieder motorsportproduct in onze webwinkel!