• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
 • Betaal later Afterpay
 • Concurrerende prijzen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Uitstekende klantenservice
 • Alleen topmerken
 • Offerte

Veiligheid

Veiligheid

71WorkX, voor veiligheid tijdens je werk

Er zijn beroepsgroepen waarbij het werk niet zonder risico uitgevoerd kan worden. Het is daarom van belang om jezelf goed te beschermen tegen de mogelijke risico’s. Veiligheid staat immers voorop! Voor werkkleding die jouw veiligheid bevordert kun je uitstekend bij 71WorkX terecht. Wij hebben een uitgebreide collectie hierin.

Het dragen van veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en andere beschermende middelen is van onschatbare waarde als je aan het werk bent. Je gaat immers gezond naar je werk en wil natuurlijk ook weer gezond genieten van je vrije tijd. Dan doe je er natuurlijk alles aan om dit te waarborgen. Jouw veiligheid is onbetaalbaar. Een dure investering is dit dus nooit. Wie zichzelf serieus neemt, neemt zijn of haar veiligheid ook serieus.

Veiligheidskleding voor gevaarlijk werk

Als je risicovol werk verricht, moet je zorgen voor het juiste tenue. De kleding die bestemd is voor gevaarlijk werk zal je beschermen onder zware omstandigheden, maar ook voor invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan flame retardant kleding. Deze vlamvertragende kleding zal jou een goede bescherming bieden tegen brand. Daarnaast valt alle high visibility kleding, voor een optimale felle en reflecterende zichtbaarheid, onder de categorie van veiligheidskleding. Denk hierbij onder andere aan High-Vis werkbroeken, werkjassen en regenkleding. In deze beide soorten veiligheidskleding heeft Snickers Workwear een heel uitgebreid assortiment. Als officiële dealer van dit merk hebben wij deze volledige collectie in onze webshop.

Schoenen om veilig op te werken

Naast de veiligheidskleding hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment in veiligheidsschoenen van de toonaangevende merken uit deze branche. Ook het juiste schoeisel is van groot belang als je aan het werk bent. De schoenen moeten niet alleen van een uitstekende kwaliteit zijn en comfortabel zitten, maar je ook een betrouwbare veiligheid bieden. Daarnaast moeten de schoenen bestand zijn tegen weersinvloeden maar ook elke dag opnieuw goed zitten om vermoeide voeten en drukplekken te voorkomen. Met ons veelzijdige assortiment hebben we een zeer breed en diep aanbod. Voor iedere branche en iedere doelstelling hebben we een uitstekende veiligheidsschoen, die er ook nog goed uit ziet want in onze collectie komt werkkleding en mode op een perfecte manier samen.

Optimale kniebescherming

De knieën zijn een zeer kwetsbaar lichaamsdeel in een actief beroep. Hier moet je dan ook echt zuinig op zijn om geen knieklachten te krijgen. Het dragen van goede kniebeschermingis dan ook absoluut aan te raden. Ook hiervoor adviseren wij materiaal van Snickers Workwear. Dit topmerk heeft kniebeschermers voor iedere gebruiksintensiteit. Hierbij kun je kiezen uit vloerleggers of kniebeschermers. Deze werken effectief, zijn extreem slijtvast, hebben een ergonomisch design, hebben een goede ventilatie zorgen voor een prima comfort en bieden je een uitstekende bescherming.

Veilig werken met 71WorkX

Als je veiligheid je lief is, ga je naar 71WorkX als je veilig je werk wilt doen. Wij verkopen de kleding en accessoires die net als jij, jouw dagelijkse uitdagingen aankunnen en uiteraard voldoen aan alle gestelde eisen hierbij. Mocht je hierover nog vragen hebben, of behoefte aan persoonlijk aan persoonlijk advies, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij werken graag mee aan jouw veiligheid.

 

Items 1-20 of 844

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Items 1-20 of 844

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst