Veiligheid

Veiligheid

Veiligheidskleding en veiligheidsschoenen

Wie zijn werk serieus neemt, is ook goed voor zichzelf. Beschermt zichzelf. Zorgt voor veiligheid en comfort.

De lat ligt daarom hoog voor 71WorkX. Wij verkopen alleen veiligheidskleding en veiligheidsschoenen die al jouw dagelijkse uitdagingen aankunnen. En die voldoen aan alle eisen.


Veiligheidskleding kopen

Wees onaantastbaar. Wees een hero. Met onze High-Visability veiligheidskleding draag jij bij aan je eigen zichtbaarheid en veiligheid. Bovendien zitten al onze High-Vis werkbroeken, werkjassen en regenkleding ook nog eens perfect. 

Veiligheidsschoenen kopen

De eisen die aan jou gesteld worden, zijn hoog. De eisen die wij aan jouw professionele veiligheidsschoenen stellen zijn dat ook. Je voeten moeten ten allen tijde droog blijven en moeten beschermd worden tegen materialen als spijkers en houtsplinters. Ze moeten jouw enkels voldoende steun bieden, want die hebben het zwaar te verduren. Ze moeten bestand zijn tegen weer en wind, gladheid, vocht, modder en ga zo maar door. Verder moeten jouw werkschoenen goed zitten, elke werkdag opnieuw. Zodat je geen last krijgt van vermoeide voeten en drukplekken. En als het even kan, moeten ze er ook nog goed uitzien. Het oog wil immers ook wat!

Redbrick en Grisport veiligheidsschoenen

Lage schoenen, schoenen met een hoog model, veiligheidslaarzen, werkklompen en inlegzolen. Wat jij nodig hebt, zit in onze collectie. Alle veiligheidsschoenen in ons assortiment zijn van de merken Redbrick en Grisport.

Redbrick werkschoenen

Redbrick is een geregistreerd merk van Allshoes Benelux bv. De werkschoenen van Redbrick zijn onverwoestbaar, zitten ongelooflijk lekker en hebben een sportieve sneakerachtige look. Na je werk kun je ze dus rustig aanhouden!

Grisport werkschoenen

Het Italiaanse Grisport heeft een jarenlange ervaring met het maken van bergwandelschoenen. Sinds 2004 gebruiken ze hun expertise ook voor het produceren van werkschoenen met optimale grip en extreem slijtvaste zolen. De schoenen van Grisport zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook duidelijk van superieure kwaliteit. Niet voor niets is het motto van Grisport ’Where protection meets style’!

High-Visibility veiligheidkleding

Bekijk onze veiligheidskleding

Veiligheidsschoenen

Bekijk onze collectie werkschoenen

Items 1-20 of 166

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Items 1-20 of 166

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst