• Gratis verzending Vanaf € 75,- (€ 90,75 INCL. BTW)
 • Betaal later Afterpay
 • Concurrerende prijzen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Uitstekende klantenservice
 • Alleen topmerken
 • Offerte

Veiligheidskleding

Veiligheidskleding

High visibility en flame retardant veiligheidskleding

Als je jouw werk serieus neemt, kies je voor de juiste werkkleding om deze taken uit te voeren. Werk jij in omstandigheden die extra risico’s met zich meebrengen? Kijk dan zeker verder op de website van 71WorkX. Wij hebben high visibility en flame retardant veiligheidskleding in diverse uitvoeringen. Hiermee kom jij zichtbaar en beter beschermd voor de dag.

Niet ieder beroep (of soms een hobby) kan worden uitgevoerd zonder dat dit extra risico’s met zich mee brengt.  Bij gevaarlijke beroepen weet je dat je extra kwetsbaar bent, maar probeer je natuurlijk wel deze risico’s zoveel mogelijk te beperken. Dit doe je met het juiste materiaal en natuurlijk ook met de juiste kleding. Denk hierbij aan high visibility en flame retardant veiligheidskleding.

Waar is goede veiligheidskleding te verkrijgen?

Veel mensen ervaren dat echt goede veiligheidskleding lastig te verkrijgen is. Veel aanbieders hebben slechts een beperkt assortiment en lang niet alle kleding is van de vereiste kwaliteit. Dit is anders bij 71WorkX. Wij zijn gespecialiseerd in werkkleding en hebben ook een volledig assortiment in werkkleding die vlam vertragend is of een verhoogde zichtbaarheid heeft.

Veiligheidskleding van Snickers Workwear

Voor deze specifieke doeleinden adviseren wij de kleding van Snickers Workwear. Dit merk heeft een uitgebreide collectie in deze toepassingen. Wij zijn een officiële dealer van dit merk en kunnen je dan ook het volledige assortiment aanbieden. Voor alle nieuwste modellen kun je dan ook bij zeker bij ons terecht.

Snickers Workwear heeft veiligheidskleding ontwikkeld die uitstekend voldoen aan alle gestelde eisen die komen kijken bij de beroepen die extra risico’s met zich mee brengen. De kleding is van een uitstekende kwaliteit en zal je beschermen bij zware omstandigheden. Daarnaast heeft deze kleding een uitstekende pasvorm, zodat het lekker zit als je aan het werk bent. Na het ontwikkelen is de kleding uitgebreid getest in praktijksituaties voordat het op de markt is gebracht. Jij bent hierdoor dus verzekerd van een optimale functionaliteit van de kledingstukken. Uiteraard voldoet de gehele collectie van Snickers Workwear volledig aan alle gestelde eisen.

High visibility kleding voor een beter zichtbaarheid

De high visibility kleding van Snickers Workwear is verkrijgbaar in de fel gele of oranje kleur. Daarbij is de kleding voorzien van diverse reflecterende elementen voor een nog betere zichtbaarheid.

Deze kleding is een absolute must-have als je veel buiten werkt en hierbij in situaties komt waarin zichtbaarheid belangrijk is om je veiligheid te verhogen. Denk hierbij niet alleen aan als het donker is of als de weersomstandigheden slecht zijn. Ook overdag kan deze kleding van zeer grote waarde voor je zijn. Kijk maar eens hoe opvallend wegwerkers of verkeersregelaars gekleed zijn, maar ook hoe slecht je iemand ziet die in donkere omstandigheden niet de beschikking heeft over deze opvallende kleding. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het in veel landen verplicht is om high visibility kleding bij je te hebben voor het geval je pech krijgt. Het is zelfs verstandig om deze reflecterende kleding ook binnen handbereik te hebben als het niet verplicht is, zowel bij je werk als privé.

Assortiment in reflecterende veiligheidskleding

We hebben een zeer breed assortiment in veiligheidskleding. Voor ieder jaargetijde hebben we de juiste opvallende kleding voor jouw beschikbaar. Hierbij kunt je kiezen uit reflecterende werkjassen, vesten, werkbroeken, bovenkleding, overalls en regenkleding. Bij ons ben je dus in één keer klaar en hoef je niet verder te zoeken. Hierbij heb je keuze uit zowel de felgele als fel oranje kleur.  

Flame retardant veiligheidskleding voor een vlamvertragende werking

In ons assortiment van veiligheidskleding hebben we ook een uitgebreide keuzemogelijkheid in flame retardant kleding. Ook in deze vlamvertragende kleding is Snickers Workwear absoluut jouw merk. Als je bezig bent met onder andere laswerkzaamheden, het smelten van metalen, in de chemische industrie, als dakdekker of in de elektriciteit- en energie branche, is het verstandig om je hele lichaam goed te beschermen met brandvertragende kleding. Hierdoor ben je langer beschermd tegen de nare gevolgen van brand.

Ons assortiment van kleding met vlamvertragende werking

Ook met deze veiligheidskleding kunnen we je letterlijk van top tot teen aankleden. Ons assortiment van kleding met vlamvertragende werking bestaat immers uit vlamvertragende werkjassen, werkbroeken, bovenkleding, onderkleding en overalls.

Ook deze kleding zal je niet alleen bescherming bieden, maar zorgen voor een prima comfort om in te werken. Je hoopt natuurlijk nooit in zo’n situatie terecht te komen, maar als dit wel het geval mocht zijn, ben je blij dat je de verstandige keuze gemaakt hebt.

Maak de verstandige keuze

Als je leven en welzijn belangrijk voor je zijn, kies je voor de juiste veiligheidskleding. Je wilt immers weer gezond thuiskomen na je werk! Het is een verstandige investering die altijd relatief klein is als je dit vergelijkt met een onbetaalbaar leven.

Zoals je ziet kunnen wij jou hier uitstekend bij helpen met onze zeer ruime keuze. Mocht je nog vragen hierover hebben of behoefte hebben aan persoonlijk advies, mag je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder..

Items 1-20 of 543

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Items 1-20 of 543

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst