Thermo Onderkleding

Thermo Onderkleding

=Thermo onderkleding voor ieder weertype

Het weer kun je niet beïnvloeden, zoveel is zeker. Het weer verandert steeds, van seizoen tot seizoen en zelfs van uur tot uur.

In je werk moet je je wel steeds kunnen aanpassen aan de wisselende weersomstandigheden en vraag je dus veel van je werkkleding. En dat is nu juist precies wat onze thermo werkkleding voor je doet.

Snickers werkt het hele jaar door

Snickers werkkleding bijvoorbeeld is zo ontworpen dat ze in samenwerking met elkaar functioneren. 1e, 2e en 3e laags kledingstukken speciaal gemaakt om samen perfecte prestaties te leveren. Zodat jij je volledig op je werk kunt blijven concentreren onder alle weersomstandigheden of het nu koud is of snikheet, het hele jaar door.

Comfort direct op je huid

Afhankelijk van het seizoen, het weer, werkintensiteit en natuurlijk persoonlijke voorkeur kies je je ondergoed.

Onze collectie thermo onderkleding is gemaakt van effectieve stoffen die zweet en vocht van je lichaam af transporteren en die tot 5x sneller drogen dan vergelijkbare stoffen waardoor je lekker fris, warm en droog blijft en comfortabel door kunt werken.

Onze collectie thermo ondergoed, is ontworpen voor lage-tot-hoge intensiteit en erg populair onder professionals. Thermo onderkleding die buitengewoon goed je lichaamstemperatuur regelt en speciaal is behandeld om vieze geurtjes tegen te gaan en vocht te laten verdampen.

Snickers workwear thermo onderbroeken en thermo t-shirts zijn o.a. gemaakt van Merino wol en dus extreem zacht, lichtgewicht en zorgen voor een natuurlijke warmte en comfort ook als het ijs en ijskoud is.

✓ extreem sneldrogende stof

✓ Merino Wol

✓ super vochtabsorberend

✓ ademend

geurresistent

✓ meerdere dagen te dragen zonder wassen

✓ behoudt pasvorm, ook na een lange tijd dragen en wassen

geavanceerd ontwerp, gebaseerd op het menselijk lichaam

✓ uitzonderlijke combinatie van ventilatie, isolatie en bescherming.

Kortom geavanceerd en functioneel 1e laags thermo ondergoed met en een fantastische pasvorm dankzij superieur design van extreem comfortabel materiaal. 

12 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

Rooster  Lijst