Plus® Denim

Werkspijkerbroek Max Raw Denim Rechte Pijp - Plus

€ 108,10 € 97,30 incl. btw € 97,30 excl. btw

Werkspijkerbroek Max Raw Denim Rechte Pijp - Plus

Raw Denim Jeans met Multi-Pockets en Voorgevormde Kniegedeelte - Wijde fit & rechte pijp

MAX is onze wijde/losse pasvorm, recht pijp, multi-pocket jeans. Voorgevormd kniegedeelte voor extra bewegingsvrijheid. Uitstekende keuze voor een moderne vakman. Gemaakt van sterk, maar zeer comfortabel 12oz Candiani raw stretch denim. Driedubbele stiksels op de meest belaste plekken. Ontworpen en zorgvuldig vervaardigd om u jarenlang van dienst te zijn. Na een korte inloopperiode worden onze jeans een deel van jou.

 • Moderne multi-pocket vakman type denim broek, in wijde/losse pasvorm, rechte pijp voor maximaal comfort en bewegingsvrijheid
 • driedubbele stiksels op de meest belaste gebieden.
 • ontworpen en zorgvuldig vervaardigd om u jarenlang van dienst te zijn
 • na een korte inloopperiode en eerste wasbeurt wordt onze jeans een deel van jou
 • Gouden draad

Toepassingsgebieden: productie kantoorwerk en toezicht, autoreparatiewerkplaats, dienstverlenende industrie, bouw, andere buitenwerkzaamheden, vrije tijd vrijetijdskleding

Materiaal:

 • katoen: 98% / elastaan: 2%
 • 12oz Candiani Raw stretch denim

Wasvoorschriften:

 • Keer je kledingstuk altijd binnenstebuiten en was het apart of samen met donkere kleding op 30 graden Celsius
 • Gebruik mild wasmiddel voor donkere kleuren zonder bleekmiddel
 • Gebruik het programma onder de 1.000 RPM op uw wasmachine
 • Binnenstebuiten drogen in de lucht - NIET in de droogtrommel drogen Binnenstebuiten strijken

Let op! na het wassen van de broek verandert de kleur (zie voorbeeld tussen de afbeeldingen). En houd er rekening mee dat de broek krimpt met 2-3% na de eerste wasbeurt.

RAW DENIM: Raw denim, ook wel 'dry denim' genoemd, is denim in zijn puurste vorm. Na het verfproces blijft raw denim onaangeroerd en wordt het niet gewassen of chemisch behandeld.

RAW vs. WASHED DENIM: Naar schatting wordt 90+% van alle verkochte denimjeans gewassen (gemanipuleerd met water, chemicaliën, enzymen en machines) in plaats van in zijn ruwe vorm. Ondanks het grote percentage gewassen denim dat wordt verkocht, heeft het niet dezelfde kwaliteit en waarde als onbewerkte denim. Raw denim gaat niet alleen langer mee, het is ook milieuvriendelijker en arbeidsvriendelijker door het ontbreken van chemicaliën en water dat bij het productieproces wordt gebruikt. Raw denim is ook perfect voor wie op zoek is naar een persoonlijke look, aangezien het vervagingsproces natuurlijk, authentiek en persoonlijk is.

CANDIANI 12oz RAW STRETCH: Na een aantal jaren van R&D en testen, kwamen we tot de conclusie dat dit de perfecte denimstof is voor onze Not Just Workwear jeansbroeken en jacks. Het is sterk en duurzaam, maar toch zeer comfortabel.

SKU: 94324