CoviGun

CoviGun gaat de strijd aan tegen Corona

De CoviGun & CoviBuster zijn momenteel de “must have” voor iedere exploitant waar dagelijks of wekelijks mensen over de vloer komen. 

Nu de lockdown maatregelen (wereldwijd) worden versoepeld is het in nagenoeg elk land, al dan niet wettelijk, verplicht om alle oppervlakten grondig te ontsmetten na bezoek van een klant. Ongeacht welke branche, of het nu gaat om bijv. een sportschool, kapsalon, medische centra, taxibedrijf, horeca of in jullie geval recreatie.

Tijdswinst

Het desinfecteren van oppervlakken is een tijdrovende, lastige en vermoeiende taak, vooral als je het met behulp van traditionele methoden zoals met een sprayfles en/of een (papieren) doekje moet doen.

Virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers zitten in kleine hoekjes en kieren. Eenvoudig sproeien en met een doekje afnemen is dan geen effectieve manier van desinfecteren.

Daarom zijn de CoviGun & CoviBuster een perfecte oplossing voor iedere branche die verschillende keren per dag grote of kleinere ruimtes moet desinfecteren. Van kantine tot tandarts ruimte, alles wordt eenvoudig en snel tot in het kleinste hoekje gedesinfecteerd "Spray & Walk Away".

In Europa geproduceerde vloeistof

De vloeistof die speciaal voor de CoviGun & CoviBuster is ontwikkeld wordt in Europa geproduceerd, voldoet aan alle strenge voorwaarden voor certificering en is goedgekeurd door de officiële Europese gezondheidsautoriteiten. 

De vloeistof is getest op het Corona virus en doodt daarnaast meer dan 100 virussen, bacteriën en schimmels in minder dan 2 minuten! Het laat geen vlekken of sporen achter, is niet giftig en biologisch afbreekbaar.

Om de werking en kwaliteit van het desinfectieproces met de CoviGun & CoviBuster te kunnen garanderen is het belangrijk uitsluitend deze vloeistof te gebruiken.

Grote hotelketens maken gebruik van de CoviGun

O.a. de volgende branches maken inmiddels gebruik van de CoviGun & CoviBuster; Hotelketens als Radisson, TUI Fly en inmiddels verschillende clubs en restaurants op Ibiza. Zodra het MotoGP seizoen van start gaat zullen ook alle MotoGP teams gebruik gaan maken van de Covid spraygun “CoviGun”.

Werkt eenvoudig

De werking is heel eenvoudig. Het is een soort spuitpistool met een vloeistoftankje eraan. Het werkt op een accu en is dus eenvoudig mee te nemen.

Kleine investering

Het beste nieuws is, dat het geen forse investering vereist! Een starterpack bevat een CoviGun en 4 liter vloeistof. Met 1 liter vloeistof kun je wel tot 225 m3 desinfecteren.

Lees meer Lees minder