Winteroveralls

Winteroveralls

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (3) producten
 2. (3) producten
 3. (9) producten
 4. (9) producten
 5. (9) producten
 6. (9) producten
 7. (9) producten
 8. (9) producten
 9. (9) producten
 10. (9) producten
 11. (9) producten
 12. (8) producten
 13. (8) producten
 14. (8) producten
 15. (8) producten
 16. (5) producten
 17. (8) producten
 18. (8) producten
Kleur
 1. (2) producten
 2. (1) product
 3. (1) product
 4. (1) product
 5. (1) product
 6. (3) producten

Professionele winteroveralls

Zoek je werkkleding die je op koude dagen kunt dragen? Dan kunnen we je één van onze winteroveralls aanraden. Een winter overall is een overall die speciaal voor op de koudere dagen is gemaakt. Deze overalls houden je lichaam goed warm. Dit maakt de overalls ideaal voor bijvoorbeeld wegwerkers. In onze webshop vind je altijd een geschikte winteroverall heren, maar de meeste modellen kunnen ook prima door dames gedragen worden.

Een overall is een zeer handig kledingstuk voor op de werkvloer. Omdat je broek en bovenstuk aan elkaar verbonden zijn, hoef jij je tijdens het werken nooit zorgen te maken over een afzakkende broek. Bovendien is een overall hierdoor ook extra warm, omdat de koude wind je kleding moeilijk kan binnendringen. Een winter overall is ook van extra dik materiaal gemaakt, waardoor jij je over de kou geen zorgen hoeft te maken.

Een ruim aanbod winteroveralls

Bij 71Workx hebben we een ruim aanbod winteroveralls. Zo kun je bij ons onder meer een fluorescerende winter werkoverall bestellen. Deze overalls zijn ideaal wanneer jij tijdens je werkzaamheden steeds goed zichtbaar moet blijven. Wanneer je bijvoorbeeld langs de weg werkt, is fluorescerende werkkleding geen overbodige luxe. Heb je voor jouw beroep geen fluorescerende werkkleding nodig? Dan hebben we ook overalls in meer neutrale kleuren.

De verschillende winteroveralls in onze webshop kun je gemakkelijk filteren op basis van je wensen. Zo kun je filteren op prijs en maat, maar ook op kleur en merk. Hierdoor krijg je alleen de overalls te zien die mogelijk interessant voor je zijn. Binnen ons aanbod vind je dan ook gemakkelijk de perfecte overall voor jouw beroep.

Winteroveralls bestellen bij 71Workx

In de webshop van 71Workx vind je alleen winteroveralls van de hoogste kwaliteit. Plaats je een bestelling van € 75 excl. btw of meer? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bovendien krijg je ook 14 dagen bedenktijd. Mocht de overall toch niet goed passen of aan je eisen voldoen, dan kun je deze dus tot 14 dagen na ontvangst nog terugsturen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste winter overall? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten geven je graag advies. We raden je ook aan om nog even verder te kijken in onze webshop. Naast winteroveralls bieden we namelijk nog veel meer werkkleding aan.

Lees meer Lees minder