Overalls

Overalls

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (5) producten
 2. (1) product
 3. (1) product
 4. (1) product
 5. (1) product
 6. (1) product
 7. (1) product
 8. (1) product
 9. (1) product
 10. (21) producten
 11. (22) producten
 12. (1) product
 13. (22) producten
 14. (1) product
 15. (22) producten
 16. (1) product
 17. (22) producten
 18. (1) product
 19. (22) producten
 20. (1) product
 21. (22) producten
 22. (22) producten
 23. (22) producten
 24. (22) producten
 25. (6) producten
 26. (2) producten

Overall van Ballyclare, optimale bescherming uit eigen land

Overalls zijn kledingstukken waarop je moet kunnen vertrouwen als je hard aan het werk bent. Een werkoverall moet niet alleen van een uitstekende kwaliteit zijn, maar ook functioneel zijn en je bescherming bieden. Daarnaast moet dit kledingstuk natuurlijk ook wel een goede uitstraling hebben. Als je al deze punten op een rijtje zet en het aanbod van de diverse fabrikanten vergelijkt, is de kans groot dat je uitkomt op een werkoverall van Ballyclare. Dit merk weet al deze bovengenoemde eisen op een geraffineerde manier te combineren. 

Veel mensen denken dat ze het beste af zijn als ze kiezen voor één van de internationale topmerken in bedrijfskleding. Dit is gedeeltelijk waar. Als je kiest voor één van deze toonaangevende merken in workwear zul je lang kunnen genieten van je investering. Je hoeft hier echter niet ver voor te zoeken. Ballyclare, voorheen bekend als Orcon Workwear, is een topmerk in bedrijfskleding van vaderlandse bodem. Het merk onderscheidt zich door een lange ervaring en een uitstekende vakkennis. Hiermee doet Ballyclare niets onder voor de topmerken waarnaar je misschien in eerste instantie zou zoeken. In veel gevallen is de keuze voor Ballyclare zelfs een betere keuze. Kijk maar naar het assortiment van dit merk in (Amerikaanse) overalls, bodybroeken, tuin overalls en stofjassen

Waarom Ballyclare een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar werkoveralls

Ballyclare is al meer dan een eeuw lang een zeer succesvolle aanbieder van work wear. Het merk maakt innovatieve werkkleding die volledig voldoet aan alle eisen van de professional op de werkvloer. De kracht van dit merk is dat ze constant zijn blijven luisteren naar de wensen van de dragers. Deze wensen vormen de basis voor de ontwerpen en ideeën. Als de nieuwe designs volledig voldoen, worden ze in productie genomen. Ook dit proces heeft Ballyclare in eigen beheer. Hierdoor kan een kwaliteit worden gewaarborgd. Het is dan ook een uitstekende keuze als kiest voor Ballyclare werkoveralls. 

De kledinglijnen van Ballyclare in overalls en bodybroeken

Ballyclare heeft diverse kledinglijnen op de markt gebracht. Deze lijnen zijn volledig afgestemd op de wensen van de gebruiker. De overalls en bodybroeken uit de Ballyclare® Classics lijn bewijzen de topkwaliteit van dit merk. Deze kwalitatief hoogstaande kleding biedt een functioneel design en een optimaal beschermingsniveau. Daarnaast kun je een overall of bodybroek uit deze lijn perfect combineren met andere Ballyclare® Classics kledingstukken. 

De overalls en bodybroeken uit de Ballyclare® Basics lijn kun je zien als de beste koop. Deze workwear heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is deze kleding een bewijs van de hoge standaarden die Ballyclare erop na houdt. Deze werkkleding is voorzien van een tweeweg ritssluiting van een hoge kwaliteit. De lengte van de mouwen zijn verstelbaar door de handige drukknopen. Het verstelbare rug elastiek en de 3-traps kniezakken zorgen voor een hoog draagcomfort. Daarnaast is de overall afgewerkt met vele handige zakken. Wat Ballyclare als “Basic” ziet is uitstekend in de ogen van velen.

De Ballyclare® CAPTURE-collectie sluit uitstekend aan op al jouw eisen. Deze collectie voldoet in alle opzichten aan je voorwaarden met betrekking op stijl, comfort, functionaliteit en veiligheid. Binnen deze lijn vind je overalls uit de identity lijn, de quality lijn én de protective lijn. Bij deze laatste lijn kun je denken aan dikker gevoerde werkkleding met reflecterende elementen. Deze werkjassen hebben een ergonomisch design en zijn drie-naalds gestikt voor extra stevigheid. Als je deze kleding draagt, merk je aan alles dat Ballyclare jouw wensen serieus heeft genomen.

Amerikaanse overalls met een uitstekende uitstraling

Zoals je hierboven kunt lezen, richt Ballyclare zich vooral op de gebruikerservaring van deze kleding. De makers zijn pas tevreden als jij dat bent. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar factoren als kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid, maar ook naar de looks van de kleding. Je werkkleding bepaalt immers voor een groot deel ook je persoonlijke uitstraling! Als je kijkt naar de Amerikaanse overalls van dit merk zie je het meteen: daar kun je mee voor de dag komen. Ballyclare biedt een perfecte match voor iedere professional. 

Daarnaast is het goed te weten dat Ballyclare ook aan de dag van morgen denkt en een bijdrage wil leveren aan het milieu. Het bedrijf doet er alles voor om de CO2 uitstoot terug te dringen. De (Amerikaanse) overalls, bodybroeken, tuin overalls en stofjassen zijn vervaardigd van Infinity True Colors. Dit is een nieuw soort polyester dat voor 100% te recyclen is. Hierbij wordt géén concessie gedaan in de kwaliteit van de kleding. Op deze manier kan er worden bespaard op grondstoffen en een bijdrage worden geleverd aan een verminderde uitstoot van CO2. Ballyclare neemt ook alle gebruikte bedrijfskleding weer terug om dit te bewerkstelligen.

71Workx, officiële dealer van Ballyclare Workwear

Zoals je leest is de workwear van Ballyclare een uitstekende keuze voor nu én voor de toekomst. Heb je interesse in de (Amerikaanse) overalls, bodybroeken, tuin overalls en stofjassen van dit Nederlandse topmerk? Kijk dan gerust rond op onze website. 71Workx is een officiële dealer van Ballyclare Workwear. Je vindt hier de volledige collectie en alle nieuwste modellen. Als je hier vragen over hebt (of behoefte aan persoonlijk advies), neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder bij het maken van je keuze. 

Lees meer Lees minder