Werktruien

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (28) producten
 2. (40) producten
 3. (39) producten
 4. (39) producten
 5. (39) producten
 6. (40) producten
 7. (35) producten
Kleur
 1. (5) producten
 2. (8) producten
 3. (7) producten
 4. (3) producten
 5. (5) producten
 6. (9) producten
 7. (2) producten
 8. (1) product
Geslacht
 1. (40) producten
 2. (39) producten
 3. (39) producten

Artikelen 1-36 of 40

Sorteren:
Herock werktrui Fleece Antalis 71Workx Antraciet 21MSW0902AN voor
Bekijk
Herock Werktrui Vidar 71workx antraciet 21MSW1401AN voor
Bekijk
Herock werktrui Vigor 71workx Antraciet 21MSW2001AN voor
Bekijk
Herock Werk Hoodie Capuchon Hesus 71workx Antraciet 22MSW1401AN voor
Bekijk
Hero Hoody - Herock
Bekijk
Hero Hoody - Herock
Bekijk
Hero Hoody - Herock
Bekijk
Roles Work Sweater - Herock
Bekijk
Hali Hoody - Herock
Bekijk
Herock Antalis Fleece Sweater
Bekijk
Herock Antalis Fleece Sweater
Bekijk
Herock Artemis Sweater
Bekijk
Herock Artemis Sweater
Bekijk
Herock Vigor Sweater
Bekijk
Herock Vigor Sweater
Bekijk
Herock Antalis Fleece Sweater
Bekijk
Herock Antalis Fleece Sweater
Bekijk
Herock Antalis Fleece Sweater
Bekijk
Herock Njord Pullover
Bekijk
Herock Njord Pullover
Bekijk
Herock Njord Pullover
Bekijk
Herock Njord Pullover
Bekijk
Herock Verus Sweater
Bekijk
Herock Verus Sweater
Bekijk
Herock Vidar Sweater 21MSW1401DK
Bekijk
Herock Vidar Sweater 21MSW1401RD
Bekijk
Herock Vidar Sweater 21MSW1401GY
Bekijk
Herock Vidar Sweater 21MSW1401GN
Bekijk
Herock Vidar Sweater 21MSW1401GY
Bekijk
Herock Vidar Sweater 21MSW1401NY
Bekijk
Herock Vidar Sweater 21MSW1401BR
Bekijk
Herock Hesus Hooded Sweater
Bekijk
Herock Hesus Hooded Sweater
Bekijk
Herock Hesus Hooded Sweater
Bekijk
Herock Hesus Hooded Sweater
Bekijk
Herock Hooded Sweater Hesus
Bekijk

Herock werktruien voor functionaliteit en comfort

Ben je op zoek naar een werktrui waarin je onder alle omstandigheden goed kunt werken? Herock heeft werktruien in de collectie die voldoen aan alle eisen van de moderne vakprofessional. Herock weet aspecten als functionaliteit en comfort op een uitstekende wijze te combineren met kwaliteit en duurzaamheid. Kijk gerust eens naar de stoere schippers- en commando truien van dit topmerk. 

Als je in een veeleisende omgeving werkt, moet je kunnen vertrouwen op je werkkleding. Het is dan verstandig om te kiezen voor werkkleding van een uitstekende kwaliteit die speciaal voor deze doelstelling ontwikkeld is. Een merk als Herock zou dan een goede keuze zijn. Dit merk is onderscheidend in werkkleding die niet stuk te krijgen is, zelfs niet in de meest barre werk- of weersomstandigheden. De collectie van dit topmerk biedt een complete bescherming in combinatie met een maximale bewegingsvrijheid. Daarnaast ziet de kleding er ook nog goed uit en past hiermee volledig bij ons motto: 71WorkX, where workwear meets style. 

De standaarden van Herock

Herock is een merk dat al een geruime tijd de standaarden bepaalt van onverwoestbare kleding. Desondanks blijft het merk op zoek naar verbeterpunten. Alleen het beste is immers goed genoeg voor Herock. Naast het ontwikkelen van nieuwe stoffen worden ook de technische en wetenschappelijke innovaties nauwlettend in de gaten gehouden, om de professional op de werkvloer de best mogelijke kleding te kunnen bieden. Alle kledingstukken die ontwikkeld worden moeten eerst alle zware praktijktesten volledig doorstaan, om in de collectie te worden opgenomen. Het resultaat is werkkleding waar je als professional volledig op kunt vertrouwen.

Herock sweaters om in te werken

De drang naar het ontwikkelen van de perfecte werkkleding is terug te zien in de collectie van de werktruien van Herock. De Herock sweaters zijn van optimale kwaliteit en volledig afgestemd op de wensen van de gebruiker. Prima om in te werken dus!

De sweaters zijn gemaakt van 100% Acti-fleece Anti-pilling polyester en hiermee uitstekend geschikt om te dragen op de frissere dagen.  Zaken als de elastische manchetten en de korte of lange rits die in deze kledingstukken zijn verwerkt, maken sweaters van Herock prettig om te dragen. Daarnaast heeft dit topmerk sweaters met extra lange ruglengte in de collectie.

Sweater van Herock uitstekend geschikt als werktrui

Herock doet zijn naam eer aan door ook sweaters met versterking op de schouders en ellebogen aan te bieden. De Hesus Hooded Sweater van Herock Workwear is een sportieve sweater met kap. Naast de rib manchetten en de onderkant waarin rib is verwerkt, is deze werktrui ook voorzien van een kangoeroe zak. Als je de voorkeur hebt voor een rib gebreide werktrui kun je uitstekend bij Herock terecht. De Njord (rib gebreide) werktrui is gemaakt van 30% wol en 70% acryl en is voorzien van een korte rits die doorloopt tot in de kraag. Tevens kun je bij dit merk terecht voor sweaters die voorzien zijn van diverse zakken om wat kleinere spullen in op te bergen. Je hebt dus veelzijdige keuzemogelijkheden om een geschikte werktrui te vinden.  

Herock hoodies om in te werken

Een hoodie is een heel prettig kledingstuk om in te werken. Je kunt niet alleen warm en comfortabel je werk doen, maar heeft ook een stoere uitstraling. Daarnaast is het vanzelfsprekend belangrijk dat de hoodie van een juiste kwaliteit is. Je wilt er immers volledig op kunnen vertrouwen als je aan het werk bent. Veel professionals kiezen voor Herock hoodies om in te werken. Dit topmerk voldoet immers moeiteloos aan alle eisen, die er aan werkkleding gesteld worden.

Er zijn zeer veel merken die hoodies in hun collectie hebben opgenomen, maar hierin is wel een duidelijk kwaliteitsverschil waar te nemen. Zeker als je aan het werk bent, kun je het niet veroorloven dat de kwaliteit van je werkkleding niet goed genoeg is om aan je eisen te voldoen. Je moet immers kunnen vertrouwen op je werkkleding. Daarnaast moet je werkkleding er goed uitzien en de juiste uitstraling hebben. Het oog wil ook wat. Ons advies hierin is eenvoudig: kies voor een hoodie van Herock

Werktrui voor dames van Sherock

Herock is een merk dat zich niet alleen richt op de vakman, maar ook op de vakvrouw. Het merk had al snel in de gaten dat ook steeds meer vrouwen actief zijn in de beroepen, die in het verleden alleen werden uitgevoerd door mannen. Voor deze vrouwen heeft Herock een speciale kledinglijn ontwikkeld onder de toepasselijke naam Sherock

De kleding van Sherock is ontwikkeld volgens dezelfde standaarden als de mannenlijn. Ook bij deze collectie kun je rekenen op een uitstekende combinatie van functionaliteit, comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Deze kleding is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke pasvorm waardoor het niet alleen lekker zit, maar ook de juiste uitstraling heeft. Je kunt uitstekend voor de dag komen in een stoere werktrui voor dames van Sherock.   

Herock werktruien bestellen

71WorkX is een officiële dealer van werkkleding van Herock en Sherock. Je zult bij ons de volledige collectie van dit topmerk kunnen vinden. Ook alle nieuwste modellen van dit merk, vind je direct in onze webshop. Wij zijn dus hét adres om Herock werktruien te bestellen. 

Het is echter wél even belangrijk om naar het maattabel te kijken, om er zeker van te zijn dat je voor de juiste maat zult kiezen. Het merk heeft een maatvoering die iets anders in elkaar zit dan wat wij gewend zijn. Deze maattabellen staan onder de productspecificaties. 

Mocht je nog vragen hebben over de collectie van Herock, of behoefte aan persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

 

Lees meer Lees minder