SP Tools

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Maat
Maten gereedschap
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs

Artikel 1-36 van 309

Pagina

Artikel 1-36 van 309

Pagina

SP Tools gereedschap 

SP Tools gereedschap is inmiddels reeds meer dan 25 jaar marktleider in Australië op het gebied van automotive & industriële gereedschappen. Sinds 1973 ontwerpt en produceert SP Tools allerlei soorten gereedschap die zich onderscheiden door gebruiksgemak, kwaliteit en design. 
Met meer dan 1000 verkooppunten in heel Australië en wereldwijd in meer dan 30 landen beschikbaar is het Australische merk SP Tools uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken professioneel automotive gereedschap ter wereld. 

SP Tools: Professionals kiezen voor kwaliteit. 

De kwaliteitsmerken - SP Tools handgereedschap en SP AIR luchtgereedschap, bieden een breed scala aan gereedschap die in allerlei sectoren toepasbaar zijn. 
De belangrijkste doelgroep voor SP Tools is de automotive sector, met name de autobedrijven. Daarnaast kiezen professionals in de agrarische sector en de zware industrie ook voor de hoogwaardige en ongeëvenaarde duurzame SP Tools kwaliteit. 

SP Tools product aanbod  

Het SP Tools product aanbod bevat oa: 

 • Gereedschapskarren en kisten
 • Handgereedschap  
 • Accu gereedschap  
 • Pneumatisch gereedschap 
 • Speciaal automotive gereedschap 
 • Werkplaatsinrichting  
 • en meer 

SP Tools waar voor je geld 

SP Tools gereedschap is van superieure kwaliteit en duurzaamheid, sterk genoeg om de meest uitdagende omstandigheden het hoofd te bieden. Je krijgt echt waar voor je geld! 

Al het geproduceerde SP Tools gereedschap wordt onderworpen aan de strengste kwaliteitstesten, om ervoor te zorgen dat al het gereedschap voldoet aan de allerhoogste eisen van professionals met betrekking tot duurzaamheid en betrouwbaarheid van het product. Alle SP Tools gereedschap voldoet aan of overtreft zelfs de ANSI & DIN-normen 

SP Tools Speciaal gereedschap  

SP Tools, is marktleider in de productie van speciaal op maat gemaakt gereedschap voor de automotive aftermarket. 
In de afgelopen 14 jaar heeft SP Tools ongeveer 30 exclusieve specialistische automotive-tools op de markt gebracht die nu veel voorkomend “speciaal gereedschap” op de markt zijn geworden.   

SP Tools innovaties 

SP Tools was de eerste gereedschapsproducent die een EVA-inleg (een foam inleg) voor doppen, ratels en sleutels voor in de lade van de gereedschapskist bedacht.  

Ontwikkelaars van SP Tools concludeerden dat na het zien van een totaal andere toepassing van een EVA-inleg, dit ook een ideale manier zou zijn voor het eenvoudig en overzichtelijk het opbergen van handgereedschap. Je ziet in een oogopslag welk gereedschap je hebt of welk stuk gereedschap er ontbreekt.  
Dit idee is zo succesvol gebleken dat bijna elk ander gereedschapsmerk ter wereld zijn versie van dit baanbrekende idee heeft gevolgd. 

Slimmer en sneller sleutelen met SP Tools 

SP Tools is ook zeer innovatief bij het streven naar slimmer en sneller sleutelen.  
SP Tools heeft ring-steeksleutels die een bout of moer met vier grip-punten omsluit in plaats van met twee grip-punten. Hierdoor heb je veel meer grip met je sleutel en kun je sneller en foutloos werken.  

Een andere innovatie van SP Tools is de Quad Drive ring-ratelsleutel met 144 tanden. Daarmee kun je al met 2,5 graad verdraaiing een slag maken en kun je zelfs in de krapste ruimtes bouten van moeren los- of vastdraaien. Dat sleutelt zeer fijn.  

SP Tools is toonaangevend  

SP Tools is eveneens toonaangevend in de innovatie van gereedschapskarren en gereedschapskisten.  

Een van SP Tools laatste innovaties is de Tech-serie, de nieuwste lijn werkplaats gereedschapskisten en karren, bestand tegen zwaar gebruik en transport. Uitgevoerd met het gepatenteerde “Cliklok” ladeblokkeersysteem voor maximale gebruikersveiligheid van de schuifladen.  

Alle Tech-serie kisten en karren zijn ontworpen met een “Dog bone” frame-constructie die maximale stijfheid biedt voor het dragen van veel en zwaar gereedschap. Alle Tech Serie karren beschikken over een papier-rolhouder, afneembare prullenbak & geïntegreerd RVS topblad met opbergvlakken.  

Geen enkel ander gereedschapsmerk overtreft SP Tool’s loyaliteit aan zijn professionele eindgebruiker. Uitgebreid onderzoek, kwaliteitstesten en productinnovaties zijn naast garantie en hoogwaardige kwaliteit! slechts enkele van de redenen waarom 71WorkX ervoor kiest om het complete programma SP Tools gereedschap aan te bieden in zijn online winkel.  

SP Tools’ Unique Selling Points: 

 • Zeer uitgebreid assortiment handgereedschap, luchtgereedschap, accu gereedschap en specialistische automotive producten 
 • Speciaal voor professioneel gebruik ontworpen 
 • Bewezen hoogwaardige kwaliteit 
 • Levenslange garantie op SP Tools handgereedschap 
 • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding 

We zijn er trots op SP Tools aan te mogen bevelen als vooraanstaand 71WorkX-merk! Het meest uitgebreide assortiment SP Tools gereedschap van Europa vind je bij officieel SP Tools dealer 71WorkX.nl

Vind je niet wat je zoekt neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.