Helly Hansen werkschoenen

Ben je op zoek naar werkschoenen waarbij je verzekerd bent van een lange levensduur en veiligheid? Dan zijn Helly Hansen werkschoenen wellicht geschikt voor jou! Helly Hansen maakt al meer dan 140 jaar professionele uitrusting om mensen te helpen hun werk goed uit te kunnen voeren. Helly Hansen werkschoenen zie je op werkplekken waar bescherming, prestatie en veiligheid op nummer 1 staan. Daarnaast is de kleding en zijn de schoenen op een duurzame wijze geproduceerd. De werkschoenen zijn geschikt voor heren en dames. Kortom: wanneer je Helly Hansen werkschoenen aanschaft, weet je zeker dat de schoenen verantwoord zijn geproduceerd en van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt.

Welke Helly Hansen werkschoenen passen bij mij?

Welke Hh werkschoenen het meest geschikt zijn voor jou, is afhankelijk in welke omgeving je werkzaam bent en wat je wensen zijn. In een droge omgeving heb je bijvoorbeeld meer behoefte aan ademende schoenen en in een natte omgeving aan waterdichte schoenen. In de bouw heb je natuurlijk ook andere werkschoenen nodig dan in de keuken. Let hier dus goed op bij het zoeken van de perfecte werkschoenen. Daarnaast is de zool belangrijk. Sta je tijdens het werk veel op een ladder? Dan is een hakprofiel in de loopzool aan te raden!

Heb je vragen of twijfel je over welke Helly Hansen schoenen geschikt zijn voor jouw werkzaamheden? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte werkschoenen zodat je jouw werkzaamheden goed en veilig uit kunt voeren. Onze klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30-16:30.

Helly Hansen werkschoenen bij 71Workx

Op 71Workx vind je een ruim assortiment aan werkschoenen, zo ook van Helly Hansen. Ben je op zoek naar overige werkkleding van Helly Hansen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Middels de handige filters vind je direct jouw perfecte werkoutfit van Helly Hansen!

Indien je een bestelling plaatst waarvan het bedrag hoger is dan €75,- excl. ontvang je de bestelling gratis thuis. Daarnaast heb je bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. Tot slot is er bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Op deze manier ben jij er zeker van dat de werkschoenen voldoen aan jouw wensen!

Lees meer Lees minder