71WorkX

Disclaimer

Door deze webpagina's te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De informatie op deze webshop is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Wijzigingen en (kennelijke) typefouten worden voorbehouden.

De webshop en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van 71WorkX.

Bij 71workx.nl, uw vertrouwde bron voor hoogwaardige werkkleding, werkschoenen en gereedschappen, zetten we ons in om u de best mogelijke online winkelervaring te bieden. We willen echter graag benadrukken dat de kleuren van onze producten, zoals weergegeven op onze website, kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren van de producten in de fysieke wereld.

Dit verschil in kleurweergave kan te wijten zijn aan verschillen in beeldscherminstellingen, helderheid, contrast en individuele schermvariaties. We begrijpen dat een nauwkeurige weergave van kleuren belangrijk is bij het online winkelen, en we doen ons uiterste best om de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven. Desondanks willen we onze klanten erop wijzen dat de kleuren op het beeldscherm mogelijk niet exact overeenkomen met de werkelijke productkleuren.

Wij moedigen u aan om contact op te nemen met onze klantenservice als u specifieke vragen heeft over de kleur van een product of als u zeker wilt zijn van de kleur voordat u uw aankoop doet. We staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Bij 71workx.nl is uw tevredenheid van het grootste belang voor ons. Hoewel kleine kleurvariaties kunnen optreden, hebben al onze producten dezelfde hoge kwaliteit en functionaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Bedankt voor uw vertrouwen in 71workx.nl. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te voorzien van hoogwaardige werkkleding, werkschoenen en gereedschappen.

Copyright, industrieel en intellectueel eigendom

De presentatie en de volledige inhoud van deze site (inclusief de codering van de site) is industrieel en intellectueel eigendom van 71WorkX en is als zodanig auteursrechtelijk beschermd. De informatie, tekst, foto’s, codering en afbeeldingen van deze site zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden en vertoning en mogen in geen geval geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd, aangepast of verzonden, noch mag toestemming worden gegeven voor publicatie of publiceren, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de 71WorkX

Handelsmerk

Het handelsmerk, de logo's, afbeeldingen en servicevermeldingen op deze website zijn eigendom van de 71WorkX. Zij mogen niet worden gebruikt, gedownload, gekopieerd of op wat voor manier dan ook worden gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de 71WorkX, al naargelang het geval.

Deze webshop kan links bevatten naar webshops en bestanden die door andere partijen dan 71WorkX worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie.