71WorkX

Disclaimer

Door deze webpagina's te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De informatie op deze webshop is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Wijzigingen en (kennelijke) typefouten worden voorbehouden.

De webshop en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van 71WorkX.

Copyright, industrieel en intellectueel eigendom

De presentatie en de volledige inhoud van deze site (inclusief de codering van de site) is industrieel en intellectueel eigendom van 71WorkX en is als zodanig auteursrechtelijk beschermd. De informatie, tekst, foto’s, codering en afbeeldingen van deze site zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden en vertoning en mogen in geen geval geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd, aangepast of verzonden, noch mag toestemming worden gegeven voor publicatie of publiceren, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de 71WorkX

Handelsmerk

Het handelsmerk, de logo's, afbeeldingen en servicevermeldingen op deze website zijn eigendom van de 71WorkX. Zij mogen niet worden gebruikt, gedownload, gekopieerd of op wat voor manier dan ook worden gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de 71WorkX, al naargelang het geval.

Deze webshop kan links bevatten naar webshops en bestanden die door andere partijen dan 71WorkX worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.