Horka

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (12) producten
 2. (12) producten
 3. (12) producten
 4. (12) producten
 5. (12) producten
 6. (12) producten
 7. (12) producten
 8. (12) producten
 9. (12) producten
 10. (12) producten
 11. (12) producten
Kleur
 1. (2) producten
 2. (2) producten
 3. (5) producten
 4. (1) product
 5. (1) product
 6. (1) product
Geslacht
 1. (12) producten
 2. (12) producten
 3. (12) producten
 4. (12) producten

12 Artikelen

Sorteren:
Highlander Laars Gevoerd Leer - Zwart - Horka - voorkant
Bekijk
Highlander Laars Gevoerd Leer - Blauw - Horka - voor
Bekijk
Highlander Laars Gevoerd Leer - Bos Groen - Horka - voorkant
Bekijk
Horka Greenwich leather outdoor boots
Bekijk
Horka Greenwich leather outdoor boots
Bekijk
Horka Greenwich leather outdoor boots
Bekijk
Highlander Boot Lined Leather - Horka
Bekijk
Horka Greenwich leather outdoor boots
Bekijk
Horka Greenwich leather outdoor boots
Bekijk
Horka Greenwich leather outdoor boots
Bekijk
Horka Greenwich leather outdoor boots
Bekijk
Horka Greenwich leather outdoor boots
Bekijk

HORKA outdoor laarzen en werkkleding

Stoer en trendy, dat zijn de twee woorden waarmee we HORKA outdoor laarzen en werkkleding het best kunnen omschrijven. Deze laarzen zijn vormgegeven om optimaal te kunnen presteren, ongeacht de omstandigheden. Als je dit leest zul je direct begrijpen waarom we dit merk hebben opgenomen in ons assortiment. De laarzen en werkkleding van HORKA passen uitstekend bij het motto van 71WorkX: When workwear meets style!

HORKA is een merk dat zich vooral profileert in de ruitersport. Het merk is onderscheidend in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hippische- en andere outdoor producten. HORKA heeft meer dan 60 jaar ervaring op dit gebied en heeft in deze lange periode een uitstekende vakkennis opgebouwd. Het ontwerpteam weet precies welke eisen aan de producten worden gesteld en onder wat voor omstandigheden deze producten gedragen worden.

Waarom kiezen voor HORKA hippische- en outdoor producten?

Als je op zoek bent naar hippische- en outdoor producten die een goede verhouding hebben tussen prijs en kwaliteit, komt HORKA zeker in aanmerking! Het merk vervaardigt innovatieve producten die volledig moeten voldoen aan de wensen van de gebruiker. De drager van HORKA wear moet op ieder moment en in iedere situatie zijn of haar prestaties kunnen leveren.

Het ontwerpteam is hierin absoluut zeer ambitieus en blijft constant op zoek naar mogelijkheden om verbeteringen in het aanbod aan te leggen. Dit merk legt de lat steeds hoger voor zichzelf. Het gevolg is dat recente trends steeds worden vertaald in de collecties om zo elk seizoen een stijlvol, technisch en functioneel assortiment te kunnen bieden.

HORKA producten dragen als workwear

HORKA is wereldwijd een zeer aansprekend merk in de hippische wereld. Dit laatste kun je best letterlijk nemen, want het merk is verkrijgbaar in maar liefst 60 landen! Dit is best iets om trots op te zijn als Nederlands merk. Ja, je leest het goed: HORKA International heeft Nederlandse roots en heeft een hoofdkantoor in Zwolle.

Als je leest dat HORKA zich voornamelijk richt op hippische- en outdoor producten, kun je je misschien afvragen of HORKA producten te dragen zijn als workwear. Dit is zeker wel het geval! Zoals je op onze webshop hebt kunnen ontdekken, is de stap van outdoor producten naar workwear niet groot. De workwear die wij aanbieden, kan uitstekend ook in de vrije tijd gedragen worden en andersom natuurlijk. Zoals je weet selecteren wij ons assortiment hierop.

Leren HORKA Greenwich outdoor laarzen

De Greenwich laarzen die wij in onze webshop aanbieden zijn uitstekend geschikt voor mensen die actief zijn in de landbouw, het onderhouden van bossen of in stallen. Voor de volledigheid is het goed om te vermelden dat dit géén laarzen zijn om mee paard te rijden, maar juist als je actief bent met de gerelateerde werkzaamheden.

Met deze laarzen kun je letterlijk overal mee uit de voeten. Het zijn waterdichte outdoor laarzen die met bont zijn gevoerd. De buitenkant van de laars is gemaakt van leer en suède. De voet en de schacht van de laars zijn gevoerd met een zachte thermohuid waardoor deze laars een prettig draagcomfort heeft. Doordat de voet van de laars is voorzien van een waterdicht membraan tot aan de enkel is deze 100% waterdicht. De schokabsorberende TPR-antislipzool (thermoplastisch rubber) zorgt dat je onder alle omstandigheden kunt vertrouwen op deze lichtgewicht laars.

Leren HORKA Greenwich outdoor laarzen zijn verkrijgbaar in de meest gangbare maten. Je kunt de laarzen bestellen in maat 36 ™ 46. Daarnaast zijn deze outdoor laarzen verkrijgbaar in diverse kleurstellingen te weten: blauw, bruin, camel, cognac en zwart. De laarzen zijn stoer en trendy vormgegeven en zijn dan ook geschikt voor zowel hem als voor haar.

71WorkX voor HORKA outdoor laarzen en werkkleding

Als je op zoek bent naar HORKA outdoor laarzen en werkkleding is 71Workx het juiste adres. Wij zijn één van de officiële Nederlandse dealers van dit merk. We kunnen je desgewenst helpen aan het hele assortiment van dit topmerk. Je zult ook alle nieuwste modellen als eerste op deze website aantreffen. Houd dit platform dus goed in de gaten als je liefhebber bent van de hippische sport, voor professionele doeleinden veel outdoor bezig bent of juist als je in je vrije tijd graag buiten in een natuurlijke omgeving bent!

Heb je vragen over ons assortiment of heb je specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers van onze klantenservice helpen je graag persoonlijk verder bij het maken van je keuze.

Lees meer Lees minder