Werkpolo's

Werkpolo's

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (1) product
 2. (4) producten
 3. (4) producten
 4. (4) producten
 5. (4) producten
 6. (3) producten
 7. (1) product
 8. (3) producten
 9. (4) producten
 10. (3) producten
Kleur
 1. (1) product
 2. (1) product
 3. (1) product
Merk
 1. (3) producten
 2. (1) product
Geslacht
 1. (3) producten
 2. (4) producten
 3. (3) producten
 4. (3) producten

Ballyclare polo's van Infinity True Colors

Als je kiest voor de Ballyclare Polo’s kies je voor een duurzame kwaliteit. Deze polo’s zijn gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Deze stoffen zorgen ervoor dat de polo lekker soepel zit. Daarnaast zijn de polo’s voorzien van een polokraag en een manchet van ribstof. Dit geeft een mooie professionele uitstraling.

Ballyclare heeft ook een andere benadering van het begrip “duurzaam”. Het bedrijf levert graag een bijdrage aan het milieu en doet er alles aan om de CO2 uitstoot terug te dringen. De kleding lijnen van Ballyclare zijn vervaardigd van Infinity True Colors. Dit is een nieuw soort polyester dat voor 100% te recyclen is tot hagelnieuwe kleding van dezelfde uitmuntende kwaliteit. Hierdoor wordt de bedrijfskleding circulair geproduceerd en kan er worden bespaard op grondstoffen. Op deze manier wordt er dus een bijdrage geleverd aan een verminderde uitstoot van CO2. Ballyclare neemt ook alle gebruikte bedrijfskleding weer terug om dit te bewerkstelligen. 

Ballyclare, bedrijfskleding met toekomstperspectief

Ballyclare heeft een groot assortiment in bedrijfskleding. 71WorkX is een officiële dealer van dit topmerk. Op onze website vind je alle kledinglijnen die dit merk op de markt heeft gebracht en kun je als eerste de kleding vinden die in de toekomst wordt ontworpen en geproduceerd. Ballyclare is immers een merk met een duidelijk toekomstperspectief. Heb jij dat ook? Dan is de match bij deze gemaakt. 

Heb je vragen over de kleding van Ballyclare of kunnen we je helpen met persoonlijk advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Lees meer Lees minder