Werkjassen

Werkjassen

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (1) product
 2. (8) producten
 3. (16) producten
 4. (14) producten
 5. (15) producten
 6. (15) producten
 7. (7) producten
 8. (9) producten
 9. (7) producten
 10. (3) producten
 11. (7) producten
 12. (1) product
 13. (1) product
 14. (3) producten
 15. (3) producten
 16. (3) producten
 17. (3) producten
 18. (3) producten
 19. (3) producten
 20. (3) producten
 21. (3) producten
 22. (3) producten
 23. (3) producten
 24. (1) product
 25. (1) product
Kleur
 1. (3) producten
 2. (2) producten
 3. (2) producten
Merk
 1. (7) producten
 2. (12) producten
Geslacht
 1. (7) producten
 2. (19) producten
 3. (7) producten
 4. (7) producten

19 Artikelen

Sorteren:
Ballyclare Softshell Jacket 365 Charcoal
Bekijk
Ballyclare Softshell Jack 365 Navy
Bekijk
Ballyclare Softshell Jack 365 Zwart
Bekijk
Ballyclare Honeycomb Fleece Jack 365 Charcoal
Bekijk
Ballyclare Honeycomb Fleece Jacket 365 Navy
Bekijk
Ballyclare Honeycomb Fleece Jack 365 Zwart
Bekijk
Ballyclare Hybride Softshell Jack 365 Zwart
Bekijk
Low Care Work Jacket Brugge Royal Blue - Orcon Workwear
Bekijk
Low Care Work Jacket Brugge White - Orcon Workwear
Bekijk
High Care Jacket Short Genk - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Jacket Luton - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Jacket Swindon - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Jacket Mannheim - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Dust Jacket Duisburg - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Jacket Moers - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Jacket Essen - Orcon Workwear
Bekijk
Protective Work Jacket James - Orcon Workwear
Bekijk
Work Jacket Troy- Orcon Workwear
Bekijk
Work Jacket Anthony- Orcon Workwear
Bekijk

Ballyclare werkjassen, nuchtere Hollandse kwaliteit

Ben je op zoek naar een werkjas die zowel functioneel, duurzaam als trendy is? Dan moet je zeker eens kijken naar de collectie van Ballyclare. Ballyclare werkjassen(voorheen Orcon workwear genaamd) staan voor nuchtere Hollandse kwaliteit. Dit merk bewijst dat je niet ver hoeft te zoeken voor een werkjas die volledig aansluit op al jouw wensen. Ballyclare biedt een perfecte match voor iedere professional. 

Ballyclare is een topmerk in bedrijfskleding van eigen bodem. De roots van dit merk liggen in Zutphen, maar tegenwoordig is de thuisbasis gevestigd in Doetinchem. Als je de roots van dit merk zou volgen, wordt het overigens een flinke wandeling. Het merk is opgericht in 1913 door Jan Ordelman. Zijn naam wordt tot op de dag van vandaag geëerd in de merknaam van deze kleding. Ballyclare komt uit Ordelman Confectie en is tegenwoordig uitgegroeid tot één van de topmerken uit de branche van bedrijfskleding. Het merk maakt gebruik van een jarenlange ervaring en een uitstekende vakkennis van de echte specialisten in hun vakgebied. Dit voel je gewoon als je de werkjassen van Ballyclare draagt.    

Waarom je geen spijt zult hebben van de keuze voor een Ballyclare werkjas

Als je veel eisen stelt aan je werkjas, en de diverse opties goed met elkaar vergelijkt, is de kans groot dat je keuze valt op een werkjas van Ballyclare. Je zult dan ook zeker geen spijt hebben van die keuze. Een werkjas van Ballyclare onderscheidt zich door een uitgebalanceerde combinatie van functionaliteit en veiligheid. Daarnaast is het een werkjas waarmee je gezien mag worden. Met deze jas straal je een bepaalde stijl uit. Het is een keurig afgewerkte jas met een stoere uitstraling. Het is dan ook niet gek dat je steeds meer professionals ziet met een werkjas van Ballyclare.

Werkjassen van Ballyclare geschikt voor iedere branche

De werkjassen van Ballyclare zijn geschikt voor iedere branche. Of je nu werkt in de autobranche, de bouw, de groenvoorziening, installatietechniek of dat je schilder of stukadoor bent, op een Ballyclare werkjas kun je vertrouwen. De jassen zijn vervaardigd in diverse uitvoeringen.  

De Ballyclare® CAPTURE-collectie sluit uitstekend aan op al jouw eisen. In deze collectie is er een mooie mix gevonden van stijl, comfort, functionaliteit en veiligheid. Je kunt binnen deze lijn kiezen uit werkjassen van de identity lijn, de quality lijn en de protective lijn. Bij deze laatste lijn kun je denken aan dikker gevoerde jassen met reflecterende elementen. Deze werkjassen hebben een ergonomisch design, zijn voorzien van een hoge sluiting en een verlengd rugpand.

De werkjassen uit de Ballyclare® Classics lijn bewijzen de topkwaliteit van dit merk. Deze lijn biedt een veelzijdige keuze en zal uitstekend aansluiten op jouw wensen. Als je deze jassen hebt ontdekt, hoef je niet meer verder te zoeken. 

Tot slot de werkjassen uit de Ballyclare® Basics lijn. Dit zijn werkjassen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook van deze werkjassen zul je een lange tijd veel plezier hebben. Dit komt omdat Ballyclare er zeer hoge standaarden op na houdt met betrekking tot de kwaliteit van de werkjassen. Veel merken kunnen niet tippen aan het niveau wat bij Ballyclare als “basic” wordt gezien. Dit zegt natuurlijk genoeg. 

71WorkX voor werkjassen van Ballyclare

Ben je op zoek naar een geschikte werkjas? Dan is het zeker de moeite waard om eens naar de collectie van Ballyclare te kijken. Als je deze collectie hebt ontdekt, wil je eigenlijk niet meer anders. Je kunt bij 71WorkX uitstekend terecht voor de werkjassen van Ballyclare. Wij zijn een officiële dealer van dit topmerk. We hebben de volledige collectie voor je beschikbaar en alle nieuwste modellen vind je bij ons als eerste. Heb je vragen hierover? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We adviseren je graag over wat voor jou de beste keuze is.

Lees meer Lees minder