Werkshirts

Werkshirts

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (2) producten
 2. (1) product
 3. (4) producten
 4. (4) producten
 5. (4) producten
 6. (4) producten
 7. (2) producten
 8. (2) producten
 9. (2) producten
 10. (2) producten
 11. (2) producten
 12. (1) product
Kleur
 1. (1) product
 2. (1) product
Merk
 1. (2) producten
 2. (2) producten
Geslacht
 1. (2) producten
 2. (4) producten
 3. (2) producten
 4. (2) producten

Ballyclare werkshirts voor kwaliteit met toekomstperspectief

Als je op zoek bent naar een werkshirt en van een uitstekende kwaliteit komt de werkkleding van Ballyclare zeker in aanmerking. Deze kleding is volledig geschikt om in te werken. Daarnaast is er nog een andere goede reden om voor de kleding van Ballyclare te kiezen. Ballyclare kijkt immers om zich heen en denkt aan onze toekomst. Hoe dit zit leggen we je graag even uit. 

Ballyclare is één van de meest toonaangevende fabrikanten in workwear. We kunnen hier best trots op zijn want Ballyclare is een Nederlands merk. Het bedrijf tot voor kort Orcon Workwear genaamd heeft roots in Zutphen en heeft tegenwoordig een thuisbasis in Doetinchem. Het bedrijf is al sinds 1913 in deze branche actief en is opgericht door Jan Ordelman. Dit is ook nog steeds de naamdrager van dit merk. Ordelman Confectie heeft tegenwoordig Ballyclare. 

Ballyclare werkkleding voor uitstekende kwaliteit van eigen bodem

Het is niet moeilijk om uit te leggen waarom het helemaal geen gekke keuze is om te kiezen voor Ballyclare bedrijfskleding. Ballyclare staat in voor een uitstekende kwaliteit van eigen bodem. Het merk zorgt voor duurzame kleding die je onder alle omstandigheden zal beschermen en een uitstekend comfort zal bieden. 

Daarnaast is dit merk altijd met beide benen op de grond blijven staan. Het bedrijf is altijd blijven luisteren naar de wensen van de professional, ook toen het echt succesvol begon te worden. Door deze Hollandse nuchterheid heeft Ballyclare een steeds hoger niveau weten te bereiken in het vervaardigen van bedrijfskleding die volledig bij jou past. 

Bij het ontwerp van deze kleding is er over ieder detail nagedacht. Hierbij is er gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring en een uitstekende vakkennis van de echte specialisten op hun vakgebied. Bedrijfskleding ván specialisten vóór specialisten dus.

Ballyclare t-shirts voor een mooie stoere uitstraling

Werkkleding kan nóg zo duurzaam en van hoge kwaliteit zijn, als het er niet goed uit ziet, wil je er natuurlijk niet in lopen. Met je werkkleding laat je natuurlijk wel een bepaald imago achter. Hier hoef je bij Ballyclare niet bang voor te zijn. De Ballyclare t-shirts hebben een mooie stoere uitstraling. Hier kun je prima mee voor de dag mee komen, niet alleen op je werk, maar zelfs in je vrije tijd! Een perfecte match dus!

Heb je vragen over de kleding van Ballyclare of kunnen we je helpen met persoonlijk advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Lees meer Lees minder