S1

S1 werkschoenen

Bij 71Workx geloven wij erin dat jij er op je werk stijlvol bij kan lopen. Met de juiste werkkleding en S1 werkschoenen, geniet jij van een hoog comfort terwijl je er hip bijloopt. De S1 werkschoenen zijn functioneel en zien er ook nog eens stoer en stijlvol uit. Bij ons vind je ook S1 werkschoenen voor managers, dit zijn wat nettere werkschoenen. Maar ook vind je sneakers en werkschoenen S1 heren met klittenband in de collectie bij 71Workx. De schoenen geven je de veiligheid en functionaliteit die je zoekt. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan snel onze productpagina!

Lichtgewicht werkschoenen S1

Veiligheidsschoenen S1 of andere soorten S1 werkschoenen zijn vaak stevige schoenen met een stalen neus die jouw voeten in een gevaarlijke omgeving de benodigde veiligheid geven. Echter zijn deze schoenen vaak ook zwaarder, waardoor ze minder prettig aan de voeten zitten dan normale schoenen. Met de lichte werkschoenen S1 is dat verleden tijd. Je voelt bijna niet dat je de schoenen aan hebt en toch bieden deze schoenen alle veiligheid die je nodig hebt op de werkvloer.

Veiligheidsschoenen S1 met klittenband

De veiligheidsschoenen zorgen ervoor dat er voldoende vocht afvoer is, waardoor je minder snel zweetvoeten krijgt. Er zitten speciale gaatjes in de voor- en zijkant van de schoen waardoor de schoen goed kan ademen. Met een handige klittenbandsluiting stap je makkelijk in de schoen zodat je ze snel aan kunt schieten om aan het werk te gaan. De schoen is geschikt voor de bouw, transport en onderhoudswerkzaamheden. Je vindt bij ons werkschoenen voor mannen en vrouwen, maar daarnaast bieden we ook een aantal unisex schoenen aan.

S1 werkschoenen koop je bij 71Workx

De S1 werkschoenen van 71Workx zijn de Ferrari ’s onder de werkschoenen. Ze geven jou de snelheid, comfort en veiligheid die je nodig hebt in je werkomgeving. Je staat stevig in je schoenen en komt door het modieuze uiterlijk ook nog eens goed voor de dag! Heb je een mooi paar S1 werkschoenen kunnen vinden? Bestel je ze vandaag nog vóór 15:00 uur online, dan heb je ze binnen 2 tot 8 werkdagen in huis. Heb je nog vragen over de levering of één van onze producten? Neem dan gerust contact op via:

  • Tel. +31 (0)85 002 02 71
  • E-mail: klantenservice@71workx.com
Lees meer Lees minder