Ruilen & Retourneren

Bedenktijd

Bij het kopen op afstand heeft u als klant van 71WorkX het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. Dit betekent dat u een product zonder opgaaf van reden mag terugsturen. Het product dient wel, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking te worden geretourneerd. Als u een product retour heeft gestuurd en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten voor de heenzending, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping op het bij ons bekende rekeningnummer.

Wij adviseren de verzenddoos en de originele verpakking altijd zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt uitsluitend voor consumenten en niet voor bedrijven.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Voor retourneren kunt u het herroepingsformulier gebruiken en deze mailen naar [email protected]. Dit zorgt voor een snelle afhandeling! U mag echter ook op een andere manier retourneren. Wanneer maar duidelijk is dat u wil retourneren. Voor een snelle retourafhandeling vragen wij u om in ieder geval het volgende op te nemen: uw naam, adres en ordernummer. Het adres waarnaar u kan retourneren is:

Rondweg 4, 8091 XB Wezep, The Netherlands

Zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen nadat u heeft aangegeven van de koop te willen afzien, betalen wij u het volledige bedrag incl. bezorgkosten (indien u alle artikelen retourneert) met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald terug. (Tenzij u het artikel nog niet retour heeft gestuurd.) 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. De kosten voor het verzenden van een evt. gewenst ruilartikel door 71workX zijn de 1e keer (1e ruil-levering) voor rekening van 71WorkX. 

14 dagen zichttermijn

Voor bestellingen die u via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag de producten bekijken, maar niet in gebruik nemen. U dient het product slechts in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wil behouden. Indien het product verder wordt gebruikt dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen kunnen wij de waardevermindering aan u doorberekenen.

Wanneer uw retourzending niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons wordt gemeld, wordt de overeenkomst bindend.

Retourneren

Bij 71WorkX doen we er alles aan om u een perfect product te leveren. Mochten de producten niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail [email protected] daarvan op de hoogte te stellen. Uw e-mail wordt tijdens kantooruren binnen 4 uur beantwoord. We zullen proberen eventuele problemen of klachten in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen.

Het kan voorkomen dat een van de producten, ondanks onze zorg voor de producten, schade oploopt door bijvoorbeeld de levering. Is een product beschadigd dan willen we u vragen om een retourformulier in te vullen en een foto van het beschadigde product toe te voegen aan het formulier. Wij raden aan om bij ontvangst van uw besteling de juistheid en staat van de geleverde producten te controleren. Ook als u niet het juiste product ontvangen heeft, vragen we u een retourformulier in te vullen. Retourformulieren kunt u per e-mail opvragen[email protected]

Als u uw bestelling in zijn geheel retour heeft gestuurd en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten voor de heenzending, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping op het bij ons bekende rekeningnummer.

Als u een deel van uw bestelling retour heeft gestuurd en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van een deel van het aankoopbedrag, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping op het bij ons bekende rekeningnummer.

Als u een deel van uw bestelling retour heeft gestuurd en het blijkt dat niet wordt voldaan aan het drempelbedrag voor gratis verzending dan heeft u met terugwerkende kracht recht op teruggave van een deel van het aankoopbedrag minus de verzendkosten zoals deze in rekening zouden worden gebracht mocht het drempelbedrag niet zijn bereikt. U ontvangt het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping op het bij ons bekende rekeningnummer.

Wanneer uw retourzending niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons wordt gemeld, wordt de overeenkomst bindend.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. De kosten voor het verzenden van een evt. gewenst ruilartikel door 71workX zijn de 1e keer (1e ruil-levering) voor rekening van 71WorkX.

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.