Ballyclare

Ballyclare

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (7) producten
 2. (14) producten
 3. (1) product
 4. (14) producten
 5. (14) producten
 6. (14) producten
 7. (14) producten
 8. (13) producten
 9. (8) producten
 10. (1) product
 11. (4) producten
 12. (5) producten
 13. (39) producten
 14. (4) producten
 15. (40) producten
 16. (8) producten
 17. (40) producten
 18. (8) producten
 19. (40) producten
 20. (8) producten
 21. (39) producten
 22. (8) producten
 23. (40) producten
 24. (8) producten
 25. (40) producten
 26. (3) producten
 27. (39) producten
 28. (1) product
 29. (40) producten
 30. (38) producten
 31. (8) producten
 32. (4) producten
 33. (1) product
Kleur
 1. (2) producten
 2. (2) producten
Merk
 1. (2) producten
 2. (53) producten

Artikelen 1-36 of 55

Sorteren:
58023/230 Korte Werkbroek Andrew Capture Identity Navy 0600 Ballyclare 71workx voor
Bekijk
58023/230 Korte Werkbroek Andrew Capture Identity Zwart 6200 Ballyclare 71workx voor
Bekijk
Low Care Overall Antwerpen White - Orcon Workwear
Bekijk
Low Care Work Jacket Brugge Royal Blue - Orcon Workwear
Bekijk
Low Care Work Pant Aalst White - Orcon Workwear
Bekijk
Low Care Work Pant Aalst Royal Blue - Orcon Workwear
Bekijk
Low Care Long Coat Luik White - Orcon Workwear
Bekijk
Low Care Long Coat Luik Royal Blue - Orcon Workwear
Bekijk
Low Care Work Jacket Brugge White - Orcon Workwear
Bekijk
High Care Jacket Short Genk - Orcon Workwear
Bekijk
Medium Care Work Pants Bilzen - Orcon Workwear
Bekijk
Medium Care Jacket Gent - Orcon Workwear
Bekijk
Medium Care Polo Shirt Bree - Orcon Workwear
Bekijk
Low Care Overall Antwerpen Royal Blue - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Overall Glasgow - Orcon Workwear
Bekijk
Work Sweater Ronald - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Overall Oxford - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Overall Dundee - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Pant Norwich - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Jacket Luton - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Overall London - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Overall Bristol - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Pant Leeds - Orcon Workwear
Bekijk
Basics Work Jacket Swindon - Orcon Workwear
Bekijk
Protective Work Overall Ulm - Orcon Workwear
Bekijk
Protective Work Overall Bielefeld - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Protective Work Overall Aken- Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Pant Krefeld - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Jacket Mannheim - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Overall Reutlingen - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Dust Jacket Duisburg - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Jacket Moers - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Overall Stuttgart - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Overall Berlijn - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Overall Leipzig - Orcon Workwear
Bekijk
Classics Work Pant Dresden - Orcon Workwear
Bekijk

Ballyclare Workwear, onovertroffen kwaliteit van eigen bodem

Als je op zoek bent naar trendy werkkleding die van een uitstekende kwaliteit is, hoef je hiervoor letterlijk niet ver te zoeken. Ballyclare Workwear biedt een onovertroffen kwaliteit van eigen bodem. Ballyclare produceert werkkleding die functionaliteit en veiligheid biedt en stijl en comfort ademt. Dit past uitstekend bij het motto van 71WorkX:” Where workwear meets style”. Een perfecte match dus!

In Doetinchem ligt de thuisbasis van Ballyclare, voorheen genaamd Orcon Workwear. Hier werkt een uitgebalanceerd team van ervaren professionals samen om hoogwaardige werkkleding te produceren. Ervaren designers, patronenmakers en naaisters werken samen de meest mooie ideeën uit om deze te testen en te produceren. Ballyclare heeft diverse productielocaties over de gehele wereld die ieder een eigen specialisatie en focus op een specifieke markt hebben. Hieruit ontstaat een hoogwaardige lijn in werkkleding die voor elke professional de perfecte match is. De kleding van Ballyclare doet in geen enkel opzicht onder voor welk ander merk werkkleding dan ook.

Vertrouw op de ervaring van de mensen achter Ballyclare werkkleding

Wist je dat Ballyclare al meer dan 100 jaar een fabrikant is van innovatieve werkkleding die aan de hoogste eisen voldoet? Het merk is al sinds 1913 succesvol actief in deze branche. Je kunt dan ook gerust vertrouwen op de ervaring van de mensen achter Ballyclare werkkleding. Deze kleding onderscheidt zich op diverse gebieden. Ballyclare workwear is slijtvast, heeft een goede pasvorm, is voorzien van ergonomische zakken en heeft diverse andere onmisbare details. 

De kleding is uniek in design en heeft een trendy en vooral stoere uitstraling. Je kunt hier zeker mee voor de dag komen! Ballyclare Workwear is geschikt voor zowel de vakman als de vakvrouw. Bij Ballyclare WorkWear geldt de spreuk: Kleding maakt de man maar zeker ook de vrouw en is voor iedereen een stuk persoonlijke uitstraling. Dit is dan ook duidelijk aan de kleding af te zien. 

Ballyclare bedrijfskleding voor iedere branche

Ballyclare heeft diverse kledinglijnen op de markt gebracht. In de Ballyclare® CAPTURE-collectie worden alle eisen van de vakman of vakvrouw op een geraffineerde wijze samengevoegd. In deze collectie is er een mooie mix gevonden van stijl, comfort, functionaliteit en veiligheid.

Als je kiest voor werkkleding uit de Ballyclare® Classics lijn kies je voor topkwaliteit. Hierin vind je ook een uitgebreide lijn in protective workwear die voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Deze lijn biedt veelzijdige keuzemogelijkheden. Veel professionals herkennen wel de bekende Ballyclare® Classics D15 lijn met haar kenmerkende design in polyester/katoen. Daarnaast kun je kiezen voor een lijn met werkkleding gemaakt van katoen & satijn voor extra draagcomfort en kun je kiezen voor de bekende stofjassen. 

Basic klinkt misschien eenvoudig en standaard, maar dat is het natuurlijk niet als je standaarden heel hoog liggen! Kijk maar naar de Ballyclare® Basics lijn. Deze lijn is “gewoon” van een uitstekende kwaliteit zoals je van Ballyclare mag verwachten. Ballyclare® Basics zijn industrieel wasbaar.

Als je dit zo leest kun je gerust de conclusie trekken dat Ballyclare kleding geschikt is om te dragen in iedere branche en onder iedere omstandigheden. Of je nu werkzaam bent in de autobranche, de bouw, de groenvoorziening, installatietechniek of dat je schilder of stukadoor bent, Ballyclare bedrijfskleding is geschikt voor jou.

Werkkleding voor de food- en levensmiddelenindustrie

In het bovenstaande lijstje van branches ontbrak er één branche en dat is de food- en levensmiddelenindustrie. Er zijn weinig werkkleding fabrikanten die zich specifiek richten op deze branche. Ballyclare vormt hier een uitzondering op. Dat is maar goed ook want vooral deze tak kent veel richtlijnen waaraan je moet voldoen. De Ballyclare® Food collectie voldoet aan alle eisen om binnen de voeding- en levensmiddelenindustrie aan HACCP richtlijnen te voldoen.

Het merk kent binnen deze lijn een aantal categorieën. De verdeling in low-, medium- en high care biedt mogelijkheden om de juiste kleding bij de specifieke bedrijfsprocessen te selecteren. Uiteraard is ook deze werkkleding van Ballyclare geschikt om veelvuldig industrieel te reinigen. Als je op zoek bent naar werkkleding voor de food- en levensmiddelenindustrie moet je absoluut naar de workwear van Ballyclare kijken. Je zult zeker kunnen slagen. 

Het veelzijdige assortiment van Ballyclare Workwear

Ballyclare Workwear biedt een veelzijdig assortiment waarmee je je van top tot teen kunt aankleden. Kijk zeker naar de collectie van dit merk als je op zoek bent naar werkjassenwerkbroekentruien, sweaters, t-shirts, polo'soveralls, bodybroeken, tuin overalls, Amerikaanse overalls en stofjassen

71WorkX is een trotse officiële dealer van Ballyclare Workwear. We hebben het volledige assortiment van dit topmerk in ons assortiment. Daarnaast zijn wij de eersten die de nieuwste modellen van dit innovatieve merk kunnen aanbieden. Als je het hier niet vindt, vind je het nergens! Als je vragen hebt over dit assortiment, neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Circulaire werkkleding van Ballyclare

Tot slot is het goed om te vermelden dat Ballyclare een bijdrage levert aan het milieu door het vervaardigen van circulaire werkkleding. Alle kledingstukken van Ballyclare zijn vervaardigd van Infinity True Colors. Dit is een nieuw ontwikkeld polyester doek dat voor 100 procent weer te recyclen is tot hagelnieuwe kleding. Deze kleding heeft dezelfde uitstekende kwaliteit. Ballyclare neemt alle gebruikte kleding dan ook weer terug om te recyclen. Een verminderde uitstoot van CO2 is dan ook het doel van de circulaire werkkleding van Ballyclare. Het merk heeft voor ogen om binnen een korte tijd minimaal 40% van alle bedrijfskleding circulair te produceren. Altijd goed om daar een bijdrage aan te leveren!

Lees meer Lees minder