SP Air Tools

Hoe geweldig zou het zijn als je altijd met de allerbeste pneumatische gereedschappen ook wel luchtgereedschap genoemd zou kunnen werken? 

Wat is pneumatisch gereedschap - luchtgereedschap eigenlijk?

Het zijn gereedschappen die worden aangedreven door het samendrukken of uitstoten van lucht.

SP Air luchtgereedschap maakt gebruik van perslucht. De perslucht van wel zes atmosfeer of meer, wordt opgewekt door een compressor. Door gebruik te maken van samengeperste lucht komt er veel kracht vrij en dit zorgt er voor dat de motor van het luchtgereedschap gaat draaien. 

Het pneumatische gereedschap wordt aangedreven door het samendrukken of uitstoten van lucht en omgezet in verschillende bewegingen zoals oa. rotatie, heen en weer bewegen, decentrering enz. SP Air Tools weet hiervan, met verschillende soorten machines optimaal gebruik te maken.

SP Air Tools, autoriteit in luchtgeedschap

Het bedrijf SP Air Tools staat wereldwijd bekend om zijn brede assortiment innovatieve en kwalitatief hoogwaardige pneumatische gereedschappen. Met meer dan 35 jaar ervaring is SP Air een autoriteit op het gebied van ontwikkeling in luchtgereedschap. SP Air laat de door hen gepatenteerde ontwerpen fabriceren in eigen fabrieken in Japan. 

De superieure kwaliteit van SP AIR-producten maximaliseert de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en werken kostenbesparend. SP AIR-producten worden veel gebruikt op verschillende locaties, zoals in productiefabrieken, benzinestations waar het gebruik van vuur strikt verboden is, of tijdens bandenwissels bij pitsstops van autoraces.

Collectie pneumatische gereedschappen

Professioneel luchtgereedschap nodig? In ons assortiment vind je onder andere boormachines, miniluchtratels, ratels, slagmoersleutels, minislagmoersleutels en stiftslijpers. Natuurlijk kun je daarnaast bij 71WorkX ook terecht voor bijvoorbeeld verstelbare luchtkoppelingen en schuurschijven.

Pneumatisch gereedschap en kwaliteit

Met luchtgereedschap worden veel klussen een stuk makkelijker. Pneumatisch gereedschap is immers krachtig en toch licht. Maar koop alleen kwaliteitsgereedschap. Pneumatiek werkt alleen effectief in een gesloten systeem. Dat geldt ook voor hydrauliek en elektrotechniek. In het geval van pneumatiek is het belangrijk dat het systeem luchtdicht is. Als er bijvoorbeeld een scheurtje of breuk in een slang zit, lukt het niet om voldoende luchtdruk op te bouwen. En dus kun je dan niet de gewenste beweging in je gereedschap realiseren. De kwaliteit van de gebruikte materialen moet dus uitzonderlijk goed zijn. Precies daarom kozen wij voor SP Air Tools.

Enkele kenmerken van pneumatisch gereedschap van SP Air:

  • De mooiste en krachtigste slagmoersleutels ter wereld
  • Luchtratels met inductiegeharde koppen om het risico op verspreiding te minimaliseren
  • Gebruik van nieuwste technologie en materialen voor de body’s
  • Licht in gewicht
  • Voldoet aan de EC richtlijnen (89/392 EEG, 91/368 EEC). 
  • Beste kracht-/gewichtsverhouding in luchtgereedschap ter wereld

Pneumatisch gereedschap kopen

SP AIR heeft pneumatisch gereedschap afgestemd op verschillende behoeftes. Voor vakmannen als jij is SP Air Tools de Rolls Royce onder de pneumatische gereedschappen.

Koop daarom je SP Air Tools bij Officieel Dealer - 71WorkX.

Lees meer Lees minder