Luchtgereedschap kopen

Hoe geweldig zou het zijn als je altijd met de allerbeste luchtgereedschappen zou werken?

Voor vakmannen als jij is SP Air Tools de Rolls Royce onder de luchtgereedschappen. Door gebruik te maken van samengeperste gassen komt er veel kracht vrij. SP Air Tools weet hiervan als geen ander gebruik te maken.

SP Air Tools, autoriteit in luchtgeedschap

Het bedrijf SP Air Tools staat wereldwijd bekend om zijn brede assortiment innovatieve en kwalitatief hoogwaardige pneumatische gereedschappen. Met meer dan 35 jaar ervaring is SP Air een autoriteit op het gebied van ontwikkeling in luchtgereedschap. SP Air laat de door hen gepatenteerde ontwerpen fabriceren in eigen fabrieken in Japan.

Collectie pneumatische gereedschappen

Professioneel luchtgereedschap nodig? In ons assortiment vind je onder andere boormachines, miniluchtratels, ratels, slagmoersleutels, minislagmoersleutels en stiftslijpers. Natuurlijk kun je daarnaast bij 71WorkX ook terecht voor bijvoorbeeld verstelbare luchtkoppelingen en schuurschijven.

Pneumatisch gereedschap en kwaliteit

Met luchtgereedschap worden veel klussen een stuk makkelijker. Pneumatisch gereedschap is immers krachtig en toch licht. Maar koop alleen kwaliteitsgereedschap. Pneumatiek werkt alleen effectief in een gesloten systeem. Dat geldt ook voor hydrauliek en elektrotechniek. In het geval van pneumatiek is het belangrijk dat het systeem luchtdicht is. Als er bijvoorbeeld een scheurtje of breuk in een slang zit, lukt het niet om voldoende luchtdruk op te bouwen. En dus kun je dan niet de gewenste beweging in je gereedschap realiseren. De kwaliteit van de gebruikte materialen moet dus uitzonderlijk goed zijn. Precies daarom kozen wij voor SP Air Tools.

Enkele kenmerken van luchtgereedschap van SP Air:

✓ de mooiste slagmoersleutels ter wereld
✓ ratels met inductiegeharde koppen om het risico op verspreiding te minimaliseren
✓ gebruik van nieuwste technologie en materialen voor de body’s
✓ licht in gewicht
✓ zeer krachtig
✓ voldoet aan de EC richtlijnen (89/392 EEG, 91/368 EEC).
✓ beste kracht-/gewichtsverhouding in luchtgereedschap ter wereld

Bent u nog onbekend met het merk? Meer informatie vindt u op de website van SP Air.

Lees meer Lees minder