SP Tools accu gereedschap

SP Tools Accu Gereedschap

Een geniale combinatie van voltage, vermogen, koppel en afmeting en ook nog eens met een zeer lange levensduur. Beter kun je het accugereedschap van SP Tools niet omschrijven.

Accugereedschap assortiment

Ben je professional en wil je een uitstekende kwaliteit accugereedschap voor een eerlijke prijs? Kijk dan rond in onze webwinkel. SP Tools biedt je een uitgebreide keuze aan accu gereedschap, zoals accu slagmoersleutels, accu klopboor- en schroefmachines, accu pompnagelmachines en nog veel meer.

Wat is accu-gereedschap?

Gereedschappen met een batterij (accu) worden aangemerkt als "accugereedschap". Het voordeel is duidelijk: je bent niet afhankelijk van een stopcontact en er zit geen snoer in de weg tijdens de werkzaamheden.

Duurzaamheid

SP Tools staat synoniem voor de productie van top kwaliteit lucht- en handgereedschap. 

De Li-Ion accu’s van SP Tools hebben een veel hogere energiedichtheid en een hogere capaciteit terwijl deze kleiner en lichter zijn. Een Li-Ion accu heeft bovendien geen last van geheugeneffect en weinig zelfontlading, daarnaast is hij minder milieuonvriendelijk en dus veel duurzamer.

Met dit in het achterhoofd wilde men echte duurzaamheid op het gebied van accu gereedschap op de markt brengen:

Waarom accugereedschap van SP Tools?

  • een compleet assortiment 12 volt mini accugereedschap
  • beste kracht-/gewichtsverhouding in accu gereedschap ter wereld
  • de eerste accu slagmoersleutel met electronisch Torque stop controlesysteem
  • geïntegreerde microprocessors om de levensduur van de accu en het opladen te optimaliseren
  • speciaal ontwikkelde composiet body’s
  • uitzonderlijk krachtige stalen tandwieloverbrenging
  • CAD ontworpen aluminium versterkt huis
  • motoren met vervangbare koolborstels, duurtesten tonen aan dat minstens 4x de koolborstelset kan worden vervangen
  • duurzaam ontworpen
  • goede prijs-/kwaliteitsverhouding

 

Wat houdt Volt (V), Ampere (A) & Ampère-uur (Ah) precies in?

Het Voltage

Volt wordt ook wel Voltage genoemd, de eenheid voor de spanning. Dit kun je vergelijken met de druk van een tuinslang aan een waterkraan. Hoe hoger de druk hoe lastiger het wordt om het water tegen te houden (weerstand)

De Ampere

Vergelijkbaar met de met de hoeveelheid water die door de tuinslang stroomt.

De Ampère-uur 

De Ampère is de eenheid voor de hoeveelheid stroom die de accu per uur kan leveren. Vergelijkbaar met de hoeveelheid water die in de tank zit waar de tuinslang op is aangesloten. 

SP Max Drive

Het nieuwe accu-gereedschapsprogramma SP Max Drive van SP Tools is ontwikkeld om superieure prestaties te bieden voor auto-, industriële en commerciële toepassingen. 

De kern van dit programma zijn de Max Core-microprocessors die de algehele prestaties verbeteren van lader naar batterij naar gereedschap-interface.

SP Tools heeft microprocessors ingebouwd in alle drie de componenten om gebruikers langere bedrijfsduur, bescherming tegen opladen en ontladen, intelligente stroomafvoer en temperatuurbescherming te bieden. 

SP Max Drive met Max Core-technologie levert meer bedrijfstijd, meer vermogen, meer oplaad beurten en uiteindelijk ultiem presterende gereedschappen.

Elke SP Tools accu-machine biedt de beste componenten voor een lange levensduur en hoge duurzaamheid van het gereedschap, beoordeeld op koppel, afmetingen, gewicht en comfort.

Officieel SP Tools dealer 71WorkX

Bestel je SP Tools accu gereedschap bij officieel dealer: 71WorkX

Lees meer Lees minder