Gereedschapsvesten

Gereedschapsvesten

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (2) producten
 2. (10) producten
 3. (13) producten
 4. (13) producten
 5. (13) producten
 6. (13) producten
 7. (11) producten
 8. (4) producten
Kleur
 1. (6) producten
 2. (2) producten
 3. (2) producten
 4. (1) product
 5. (3) producten
Merk
 1. (10) producten
 2. (2) producten
 3. (3) producten
Geslacht
 1. (2) producten
 2. (15) producten
 3. (2) producten

Professioneel Gereedschapsvest

Een gereedschapsvest is het must-have kledingstuk voor op de werkvloer. Een gereedschapsvest is niet alleen praktisch maar ook gemaakt van de beste materialen. Het vest bevat handige zakken, riemlussen, mes houder, haken en gereedschapshouders. Bovendien kun je een gereedschapsvest makkelijk over je andere werkkleding heen trekken en toch genieten van alle gemakken en zakken die het vest heeft. Bij 71Workx hebben we een ruim aanbod aan gereedschapsvesten van de beste merken. Om kwaliteit te garanderen zoeken wij met veel zorgvuldigheid de beste merken uit. Benieuwd? Bekijk dan snel de collectie op deze pagina!

Het voordeel van een gereedschapsvest

Een gereedschapsvest is een allround kledingstuk die je makkelijk over een trui en werkbroek kan trekken. Met het vest kun je al het benodigde gereedschap en materiaal veilig naar de plek van arbeid brengen zonder dat je jezelf of anderen in gevaar brengt. Je hebt al het gereedschap bij de hand en doet het makkelijk weer terug in de daarvoor bestemde zakken, haken of vakken. In een gereedschapsvest vind je zakken zoals: spijkerzakken, Napoleon vakken, borstzakken, zakken met ritssluiting, D-ring, meshouder met knoop, holsterzakken en een zak voor je mobiele telefoon. Ook zijn er gereedschapsvesten te vinden die voldoen aan specifieke eisen en die passen bij jouw vakmanschap.

Gereedschapsvest vlam vertragend

Werk je in een omgeving met gevaarlijke stoffen of een risicovolle werkplek? Dan kun je ook kiezen voor een vest met vlam vertraging. Het materiaal is gemaakt om jou te beschermen tegen vlammen, alhoewel niet volledig brandwerend, en zal de veiligheid op de werkvloer beter garanderen. Terwijl je dit opvallende gereedschapsvest draagt, zul je de hele werkdag genieten van de goede ventilatie en het stretchmateriaal. Het vest zit lekker en zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid.

Gereedschapsvest kopen bij 71Workx

Zit er een geschikt vest voor je tussen? Bij 71Workx helpen we je graag! Bestel vandaag vóór 15:00 uur en je hebt binnen 2-8 werkdagen al in huis. Heb je nog vragen over de producten of de levering? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 uur tot 16:30 uur via:

 • Tel. +31 (0)85 002 02 71
 • E-mail: klantenservice@71workx.com
Lees meer Lees minder