Over 71WorkX

71WorkX vandaag de dag 

71WorkX is op 29 april 2013 opgericht door Rianne Ramaker. In het autobedrijf van haar vader heeft ze vroeger veel geleerd over kwaliteit en service, die waardevolle ervaring gebruikt ze nu in haar eigen onderneming.

71WorkX is gericht op de MKB en ZZP’ers en is in principe een business-to-business shop maar staat ook klaar voor de consumenten, iedereen zal gelijkwaardig worden behandeld. Wij willen jou ontzorgen en een totaalservice bieden. 71WorkX is een webshop met de ervaring van een "stenen" winkel. Persoonlijk contact door telefonisch contact te zoeken, om er voor te zorgen dat bij twijfel de juiste werkkleding besteld wordt zodat jij tevreden bent. 

“Wij  zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!” 

 “Kees – Prima spullen, snel geleverd, goede service. Men belde op eigen initiatief over de maat van het jasje dat ik had besteld en inderdaad, ze hadden gelijk, de maat die ze aanbevolen past me als gegoten. Top!” Bron: Kiyoh  

"Glenn – Meer dan tevreden! Na het afronden van mijn bestelling kreeg ik een WhatsApp berichtje met een extra toelichting over de grote maten van de Carhartt shirts en of ik dan zeker was dat ik de juiste maat shirts had besteld. = Top service en opvolg! Ik bestel zeker opnieuw." Bron: Kiyoh

Kwaliteitsproducten  

De producten op de webshop zijn van dermate kwaliteit dat deze niet stuk gaan. Alleen als het bewezen is dat de kwaliteit gewaarborgd is verkopen wij de artikelen en dat voor een redelijke prijs. Wij testen ook producten door de medewerkers van Main-Tech (bedrijf van mijn man) de werkkleding te laten dragen. Hierdoor krijgen wij snel en eerlijke feedback over de producten.  

De nummer één voorwaarde is dat de kwaliteit super blijft. Dit heeft er tot geleid dat wij inmiddels werken een groot aantal A-merken:

SP Air, SP Tools, HultaforsCarharttSnickers, Herock, Blåkläder, Dunderdon, Grisport en Solid Gear.   

“Met deze beproefde merken weten we zeker dat we voldoen aan de eisen van professionele vakmensen.” 

Duurzaam ondernemen  

Bij 71WorkX besteden we veel aandacht aan duurzaamheid. Natuurlijk streven we naar winstgevende groei maar niet met eurotekens in onze ogen. Wij zijn altijd op zoek naar juiste de balans tussen het milieu, het welzijn van onze medewerkers en de maatschappij. Kortom: we willen ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Meer hierover lees je op de pagina MVO

Klanten bij 71WorkX krijgen:  

  • Persoonlijke aandacht en dat voor een webshop 
  • Volledige en top service van A tot Z. Wij  zijn pas tevreden wanneer jij dat bent! 
  • A-kwaliteit producten voor een eerlijke prijs 
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100 Klanten geven ons gemiddeld een 9.2!

“TJ Reinders – Woensdag eind van de middag een artikel besteld en vrijdag begin van de middag was het er al. Echt supersnel (en dat in deze Corona tijd)! Ik ga deze site zeker onthouden!”  Bron: Kiyoh 

Bekijk ons assortiment en ervaar zelf de scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten. Heb je vragen over een artikel neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 002 02 71. We helpen je graag zodat je weer snel hard aan het werk kunt.   

Toekomst 71WorkX

2020 was voor ons een geweldig jaar, we hebben een mooie groei doorgemaakt. Deze groei willen wij de komende jaren doorzetten. Ons doel is om dicht bij ons zelf te blijven. De service die wij nu onze klanten bieden willen over 5 jaar nog steeds kunnen bieden. Persoonlijk contact en als een familieonderneming verder groeien. Hopelijk kunnen onze zonen net zoals dat in onze eigen familie ging de bedrijven Main-tech en 71WorkX overnemen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.