Over 71WorkX

71WorkX vandaag de dag 

71WorkX is een populaire werkkleding webshop die in 2013 is opgericht. 71WorkX is gericht op de MKB en ZZP’ers, maar staat ook klaar voor consumenten. We willen iedereen gelijkwaardig behandelen en ontzorgen met onze totaalservice. Bij 71WorkX krijg je de ervaring van een "stenen" winkel met persoonlijk contact. Ons motto is "71workx, it workx for you!"

“Wij  zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!” 

Reviews

"De vraag of de maat wel klopt betreffende Carhartt kleding (USA maten / EU maten) gaf me zeker het gevoel dat jullie weten waar jullie mee bezig zijn. overigens kwam dit over dat de klanttevredenheid prioriteit heeft boven de verkoopscijfers. Zeer tevreden en zal zeker nog terugkomen op jullie website!"

"Ik was opzoek naar een cadeautje, hiervoor kwam ik bij 71workx uit vanwege de voordelige prijs. De levertijd van 2-8 werkdagen zou net nog kunnen voor de verjaardag. Twee dagen later toch maar voor de zekerheid de klantenservice gebeld wanneer mijn pakketje ongeveer binnen zou komen, werd mij verteld dat het pakketje al onderweg was! Later die middag had ik het al in huis! 2-8 werkdagen is dus echt een indicatie, betekend dus niet dat het daadwerkelijk 8 werkdagen onderweg is :) Daarnaast was degene die ik gesproken heb erg vriendelijk, ga ik zeker nog vaker bestellen!"

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Kwaliteitsproducten 

Bij 71WorkX kun je terecht voor werkkleding van topkwaliteit, zoals werkbroeken, werkjassen, werkschoenen en nog veel meer. We bieden ook bedrijfskleding met logo's en bedrukkingen. Onze webshop is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt eenvoudig zoeken naar de producten die je nodig hebt. We bieden snelle levering en gratis verzending in Nederland en België.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige werkkleding en uitstekende service, dan ben je bij 71WorkX aan het juiste adres. We zijn er trots op dat we een van de beste webshops zijn op het gebied van werkkleding en bedrijfskleding.

Millieu

Bij 71WorkX zijn we ons bewust van de impact die we hebben op het milieu en daarom hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We werken hard om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en we nemen de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Dit doen we onder andere door het gebruik van duurzame materialen en het hergebruiken van verpakkingsmateriaal.

We bieden ook duurzame werkkleding en bedrijfskleding aan, zoals kleding gemaakt van biologisch katoen en gerecyclede materialen. We geloven dat we samen een verschil kunnen maken voor het klimaat en we zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Toekomst

Bij 71WorkX hebben we echt een topjaar gehad in 2023 en we zijn supergemotiveerd om die groei door te zetten in 2024! Ons doel is om onze klanten ook dit jaar dezelfde geweldige service te blijven bieden waar ze zo aan gewend zijn. We blijven ons richten op persoonlijk contact en een warme sfeer, zelfs nu we blijven groeien.

Bij 71WorkX zijn we er van overtuigd dat we onze groeiambities kunnen waarmaken in 2024, terwijl we trouw blijven aan onze kernwaarden. En we hebben geweldig nieuws! Ons assortiment zal worden aangevuld met meerdere nieuwe merken en we zijn ontzettend blij dat onze klanten ons beoordelen met een 4,6/5. Bedankt voor jullie steun en vertrouwen!