Sika werkklompen

Er zijn heel veel branches waarin er gewerkt wordt op klompen. Denk hierbij aan de landbouwsector, de transportsector of de zorgsector. Voorwaarde om klompen te dragen is uiteraard wel dat deze van goede kwaliteit zijn en een prettige pasvorm hebben. Als je kiest voor Sika werkklompen hoef je je op dat gebied géén zorgen te maken. De klompen van dit merk vormen een uitstekend alternatief voor de bekende houten varianten.

Niet alleen wij Hollanders zijn goed in het maken van klompen, maar ook in Scandinavië hebben ze deze techniek uitstekend onder de knie! Kijk maar naar de werkklompen van het merk Sika. Dit merk komt uit het Deense Herning. Sika Footwear heeft zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren voor de professional die eisen stelt aan zijn of haar schoeisel. Het maakt hierbij niet uit of je een verpleegster bent, achter het stuur van een vrachtwagen zit of werkzaam bent in de (land)bouw.

Comfortabele leren werkklomp van Sika

Als wij Nederlanders aan klompen denken, denken wij allereerst aan onze traditionele “wooden shoes”. Sika bewijst dat er ook alternatieven zijn voor deze authentieke klompen. Het Deense merk heeft een groot aanbod in comfortabele leren werkklompen. Dit materiaal, in combinatie met de goed doordachte vormgeving van de klomp, zorgt voor een goede ondersteuning van de voet. Dit komt uiteraard het draagcomfort flink ten goede!

Als je een werkklomp van Sika alleen al even past merk je het al. Deze werkklompen zitten als gegoten! Het lijkt wel alsof je de pantoffels aan doet die je al jaren hebt. Je merkt direct dat het merk bereid is om nét even dat stapje extra te zetten om je verwachtingen te overtreffen. Of dit nu met een ​​extra antislip zool is of met nog meer comfort, dat stapje extra wordt gezet zodat jij als professional ook weer dat stapje extra kunt zetten als dit noodzakelijk is. Aan je werkklompen zal het dus niet liggen!

Sika werkklompen, een duurzame keuze

Als je de keuze maakt voor Sika werkklompen zul je er in alle opzichten veel plezier van hebben. Door een goede ondersteuning van de voet, voorkom je dat je snel last krijgt van vermoeide voeten. Daarnaast is het goed te weten dat het leer van de werkklompen aan de zool is gelast en er geen gebruik is gemaakt van nietjes. Dit wordt door het merk ook wel de ’hidden nails’ constructie genoemd. Hoewel je dit niet zo snel zou verwachten, maakt dit een groot verschil. Denk alleen maar aan het feit dat nietjes kunnen roesten en dat hier vuil achter kan blijven zitten. Het aan elkaar lassen van het leer is ook een keuze die gemaakt is uit hygiënisch oogpunt! Het feit dat je gebruik kunt maken van een vervangbare inlegzool, geeft aan dat je een duurzame keuze maakt als je kiest voor Sika klompen.

Veilige én comfortabele werkklompen

Sika werkklompen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van een stalen neus. De antistatische zolen van de klompen zijn 100% antislip en het leer op de bovenkant van de klompen is waterafstotend maar wel ademend. De klompen zijn prima vochtregulerend. Dit zorgt uiteraard voor een optimaal draagcomfort. De klompen hebben een makkelijke instap. Je kunt deze Deense werkklompen dan ook overal dragen, zowel als je aan het werk bent, als in- en om het huis.

Waarom kiezen voor Sika werkklompen?

Buiten het uitstekende draagcomfort, zijn er nog diverse andere redenen om te kiezen voor Sika werkklompen. Het is goed om hierbij het gewicht van de klop allereerst te benoemen. Je zult begrijpen dat deze hoogwaardige lederen klompen véél lichter zijn dan onze traditionele houten klompen. De nieuwe materialen die zijn toegepast in de zool en het binnenwerk zijn veel minder zwaar, maar doen in kwaliteit niets onder. Je kunt dus volledig vertrouwen op deze werkklompen!

71WorkX voor Sika werkklompen

Als je weet dat wij van 71WorkX ons assortiment selecteren op factoren als kwaliteit, functionaliteit, gebruiksgemak en prijsstelling, zal je het niet verbazen dat we de werkklompen van Sika in het assortiment hebben opgenomen. Wij zijn dan ook één van de officiële Nederlandse dealers van dit topmerk.

Je kunt bij ons terecht voor de hele collectie in Sika werkklompen en alle nieuw uitgebrachte modellen zul je hier als eerste vinden. Je kunt hierbij kiezen uit safety klompen (S2-S3 met overneus) en non-safety klompen. Daarnaast zie je dat er onderscheid gemaakt is in diverse series, zoals de Sika Comfort Serie of de Sika Flex Serie. Voor iedere wens of situatie heeft Sika wel een juiste werkklomp voor je ter beschikking.

Kunnen we je helpen met het maken van je keuze? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van onze klantenservice geven je graag persoonlijk advies. Uiteraard kun je ons ook benaderen met al jouw vragen of als je een specifiek product niet kunt vinden!

Lees meer Lees minder