Werkklompen

Werkklompen

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (8) producten
 2. (8) producten
 3. (13) producten
 4. (15) producten
 5. (17) producten
 6. (17) producten
 7. (17) producten
 8. (17) producten
 9. (17) producten
 10. (17) producten
 11. (17) producten
 12. (16) producten
 13. (13) producten
Kleur
 1. (14) producten
 2. (2) producten
 3. (1) product
Merk
 1. (4) producten
 2. (13) producten
Geslacht
 1. (15) producten
 2. (17) producten
 3. (15) producten
 4. (15) producten

17 Artikelen

Sorteren:
Strövels 502 Work Clogs
Bekijk
Strövels 501 Work Clogs
Bekijk
Strövels 923 Flex Work Clogs
Bekijk
Strövels 933 Flex Work Clogs
Bekijk
 Strövels 303 Work Clogs
Bekijk
Strövels 303 Work Clogs
Bekijk
 Strövels 303 Work Clogs
Bekijk
Strövels 304 Work Clogs
Bekijk
Strövels 304 Work Clogs
Bekijk
Strövels Andreas SB Work clogs
Bekijk
Strövels Pansar S3 Work Clogs
Bekijk
Strövels Thor S3 Work Clogs
Bekijk
Strövels Asgard Work Clogs S3
Bekijk
Sika 101 Super Clog S3
Bekijk
Sika 883 S3 Flex Work Clogs
Bekijk
Sika 88 S2 Flex Work Clogs
Bekijk
Sika 29 S3 Work Clogs
Bekijk

Professionele werkklompen

Als je op zoek bent naar goede schoenen om in te werken, dan raden we je aan om werkklompen te overwegen. Bij moderne werkklompen moet je overigens niet denken aan de houten klompen waar Nederland in het buitenland bekend om staat. De moderne werkklompen in onze webshop zien er in onze ogen veel beter uit. In onze webshop kun je onder meer werkklompen met stalen neus bestellen. We bieden echter ook tal van andere klompen aan. In onze webshop vind je dan ook werkschoenen voor vrijwel iedere sector.

Werkklompen voor in de zorg of voor in de bouw?

Werkklompen stalen neus zijn uitermate geschikt voor als je bijvoorbeeld in de bouw werkt. Deze schoenen doe je gemakkelijk aan of uit en dankzij de stalen neus zijn je voeten optimaal beschermd. De klompen zijn ontzettend stevig, waardoor je er ontzettend lang gebruik van kunt maken. Ons aanbod werkklompen heren is enorm, waardoor je altijd passende werkschoenen kunt vinden. Overigens kunnen veel van deze modellen ook prima door vrouwen gedragen worden. Wist je bovendien dat we ook werkklompen zorg aanbieden? Moderne klompen kunnen echt in iedere sector gedragen worden. Ze zijn geliefd vanwege het hoge comfortgehalte, de kwaliteit en het gemak waarmee je ze uit of aan doet.

Welke werkklompen passen bij jou?

Bij 71Workx bieden we tal van verschillende werkklompen aan. Het vinden van de juiste werkschoenen blijft echter een fluitje van een cent. In onze webshop vind je namelijk verschillende filters, waarmee je met gemak de werkklompen vindt die aan al je eisen voldoen. Naast werkklompen, bieden we overigens ook veiligheidsschoenen en werklaarzen aan. Mocht je daar de voorkeur aan geven, ben je bij ons dus ook het juiste adres.

Bestel je werkschoenen bij 71Workx, dan krijg je altijd 14 dagen de tijd om je te bedenken. Daarnaast kun je in onze webshop achteraf betalen. Plaats je een bestelling van meer dan € 75 excl. btw? Dan betaal je niet voor de verzending. Voor werkkleding ben je bij ons dus altijd aan het juiste adres. Vind je het lastig om te kiezen? Neem dan ook gerust contact met ons op, zodat onze specialisten je kunnen adviseren. Service staat bij ons immers ook hoog in het vaandel.

Lees meer Lees minder