Werklaarzen

Artikel 1-36 van 54

Pagina

Artikel 1-36 van 54

Pagina

Professionele werklaarzen

Voor veel vakmensen is het belangrijk om goede werklaarzen te hebben. Werklaarzen hebben een belangrijke functie: ze beschermen je voeten gedurende de werkdag. Zo zijn werkschoenen bijvoorbeeld zeer belangrijk als je met zware materialen werkt, maar ook als er zich scherpe voorwerpen op de vloer kunnen bevinden. Bij 71Workx hebben we tal van verschillende werklaarzen. Belangrijk is om de juiste werklaarzen te kiezen voor jouw beroep. We bieden onder meer laarzen aan met veiligheidsnormeringen S3, S4 of zelfs S5.

Welke werklaarzen heb jij nodig?

Dankzij ons ruime aanbod werklaarzen, slaag je er bij ons altijd in om laarzen te vinden die goed op jouw wensen aansluiten. We bieden zowel werklaarzen heren als voor dames aan. Welke veiligheidslaarzen je nodig hebt is onder meer afhankelijk van je beroep. Ga goed na welk type werklaarzen vereist wordt voor de werkzaamheden die je uitvoert. Daarnaast is het belangrijk om voor werklaarzen te kiezen die je comfortabel vindt zitten. Ook wat de uitstraling van de werkschoenen betreft, heb je ontzettend veel keuze. Bij 71Workx krijg je altijd 14 dagen bedenktijd. Mochten de schoenen dus toch niet aan je wensen voldoen, kun je deze binnen 14 dagen nog retourneren.

In onze webshop vind je veel leren werklaarzen. Bovendien heb je de optie om voor een gevoerde werklaars te kiezen. Zo blijven je voeten ook ‘s winters warm en comfortabel. Je filtert de schoenen in ons assortiment eenvoudig op basis van factoren als prijs, merk en maat. Zo vind je al snel de schoenen die jij nodig hebt.

Werklaarzen bestellen bij 71Workx

Ben je op zoek naar degelijke werklaarzen, dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk alleen werkschoenen van hoge kwaliteit. Het is belangrijk dat je werklaarzen je voeten optimaal beschermen, maar daarnaast wil je ook schoenen met een hoog comfortgehalte. Net als dat je het liefst ook een lange tijd met je werklaarzen doet. Al onze producten worden met zorg geselecteerd, waardoor je absoluut zeker kunt zijn van kwaliteit. Bovendien profiteer je bij ons ook van een uitstekende service. Zo betaal je bij bestellingen vanaf €75 exc. btw bijvoorbeeld geen verzendkosten.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.