Pilotenjacks

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (1) product
 2. (2) producten
 3. (8) producten
 4. (10) producten
 5. (10) producten
 6. (10) producten
 7. (9) producten
 8. (1) product
 9. (7) producten
 10. (3) producten
 11. (2) producten
Kleur
 1. (5) producten
 2. (3) producten
 3. (2) producten
 4. (1) product
Merk
 1. (5) producten
 2. (2) producten
 3. (2) producten
 4. (1) product

Piloten werkjas

Een piloten werkjas dankt zijn naam aan het oorspronkelijke doel waarvoor hij gebruikt werd. Vroeger droegen piloten namelijk zo’n jas om zichzelf te beschermen tegen extreme weersituaties tijdens hun werk. Tegenwoordig worden deze werkjassen ook in allerlei andere beroepsgroepen gebruikt. Wil je een piloten werkjas kopen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van 71Workx. Wij verkopen allerlei verschillende pilotenjassen, waardoor er voor jou ongetwijfeld ook een geschikte jas tussen zit.

Werkjassen van hoogwaardige kwaliteit

Werkkleding pilotenjack wordt in veel verschillende beroepsgroepen gedragen. Reden hiervoor is dat een piloten werkjas van hoogwaardige kwaliteit is. Dit maakt dat deze werkjassen uitermate geschikt zijn om onder zware omstandigheden in de buitenlucht te werken. Zo’n jas beschermt jouw bovenlichaam bijvoorbeeld tegen weer en wind. De buitenkant is gemaakt van een waterdicht materiaal, waardoor je niet nat wordt als je werkkleding pilotenjack draagt tijdens een regenbui. Daarnaast is de stof van een pilotenjas ook nog eens vuilafstotend.

Bijkomend voordeel van een piloten werkjas is dat de binnenkant van deze jas gevoerd is. Hierdoor blijft jouw bovenlichaam altijd lekker warm, zelfs op de meest koude dagen. De voering van een aantal van deze werkjassen kun je bovendien verwijderen. Dit maakt dat een piloten werkjas niet alleen geschikt is voor de winter, maar ook voor de zomer, het voorjaar en de herfst. Kortom: reden genoeg om als werkkleding een pilotenjack aan te schaffen.

Geschikte piloten werkjas voor iedereen

Wie denkt dat er slechts één soort piloten werkjas is, heeft het mis. Als je een kijkje neemt in het assortiment piloten werkjassen van 71Workx, valt dit je snel genoeg op. Wij verkopen namelijk allerlei verschillende varianten van deze werkjas. Zo bieden wij een piloten werkjas in verschillende kleuren aan. Daarbij komt dat de mouwen van sommige van deze werkjassen afritsbaar zijn. Voordeel van zo’n jas is dat je hem op de warmere dagen als bodywarmer kunt gebruiken.

Wat misschien wel het grootste voordeel is van piloten werkjassen, is dat ze zowel functioneel als trendy zijn. Ze beschermen jouw lichaam, zijn voorzien van een groot aantal (afsluitbare) zakken en zien er ook nog eens fraai uit. Trek je een piloten werkjas aan naar jouw werk? Dan heb je hier zelf gemak van en bovendien zie je er ook nog eens netjes uit.

Bestel jouw pilotenjas vandaag nog

Zoek je een trendy en functionele werkjas? Dan is een piloten werkjas echt iets voor jou. Je kunt bij diverse winkels langsgaan in de hoop zo’n jas te vinden, maar jij kunt je ook tot het internet richten. Bij 71Workx bestel je werkkleding pilotenjack namelijk makkelijk en snel online. Bepaal wat de juiste jas is en selecteer jouw maat. Reken het product vervolgens af en je hebt hem binnen de kortste keren in huis. Is de jas te groot of te klein? Of bevalt hij om een andere reden niet? Stuur hem dan gewoon terug. Bij 71Workx heb je namelijk 14 dagen bedenktijd als je een piloten werkjas koopt.

Lees meer Lees minder